Chilldag nr 2✌🏼

Myanmar, Nyaungshwe

Over vandaag kan en ga ik heel kort zijn.

We zijn op tijd opgestaan zodat we afscheid konden nemen van de 2 jongens en hebben samen ontbeten. Na het ontbijt hebben we gedag gezegd en zijn we terug in bed gaan liggen.

Een beetje chillen en een beetje slapen en vervolgens zijn we ons gaan klaarmaken voor alweer het avondeten. Ondertussen viel de stroom uit en hebben we dus met een hoofdlampje en een lampje dat we hadden gekregen van het hotel personeel ons opgemaakt.

Vervolgens zijn we op de fiets door het donkere dorp naar het restaurant gegaan waar we de dag ervoor hadden gelunchd. Daar hebben we een hapje gegeten. Daarna hebben we ons ingeschreven voor een boottocht voor de volgende dag en zijn we terug naar ons hotel gegaan. Terwijl Mirna alvast ging slapen heb ik nog zielig in m'n eentje op t balkon een drankje gedaan en ben ik ook in bedje gaan liggen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.