Duitsland en India boven

Israël, Jeruzalem

Sinds afgelopen zaterdag zijn we weer volop in de weer. Die dag was erg druk. Ikzelf heb een 8-tal groepen geleid. Ik moet zeggen dat ik wat moeite had om mijn verhaal weer op gang te brengen. Tegelijk mocht ik ook alle vier mijn talen gebruiken en zelfs het Spaans kwam op de proppen. Door op deze manier te starten, heb ik mijn verhaal langzaam weer opgebouwd. Uiteindelijk blijkt het weer anders te zijn. Zo werkt de Heilige Geest toch. Iedere dag nieuw. Debora werd hevig knuffelend verwelkomd in de winkel. Ze waren erg blij en gerustgesteld dat ze er was, want ze kent het werk door en door, is accuraat en betrouwbaar, snel en vriendelijk. Zo heerlijk voor de shopmanagers. En Debora doet het graag. Op zaterdagavond hebben we met elkaar een lekkere lunch gegeten in the Legacy Hotel. Daarna een welverdiende nachtrust.
Zondag was vooral een dag van inkopen doen bij de Damascuspoort en op de Joodse markt. Dat doen we iedere zondag. Tijdens de week hebben we er geen tijd voor. Nu lekker slapen, want morgen maandag wordt een drukke dag. Er werden enorm veel groepen en individuele bezoekers verwacht. Zo waren er een viertal Nederlandse groepen. Tegen de avond kwam er een groep van 150 Duitsers binnen. Samen met Peter, mijn collega, hebben we hun een rondleiding gegeven. Op dinsdag waren de Indiërs aan zet. Zo'n 8 bussen Indiërs kwamen toe, telkens 2 bussen tegelijk met een uurtje ertussen. Ze zijn nogal eigenwijs en dus moet je ze goed aan het lijntje houden maar verder zeer leuke mensen. Debora amuseert zich intussen in de winkel en in "the warehouse". Communie klaarmaken en uitdelen is er nog niet bij en dat hoeft ook niet. Daar zijn anderen voor. Ze kunnen haar niet missen in de winkel, hè...

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Fijn om te lezen dat jullie je weer door de HEER laten leiden om dit mooie werk tot ZIJN glorie te mogen uitvoeren, een gezegende tijd toe gewenst en ZIJN Shalom, groet Jan en Adrie.

Jan Cornelissen 2019-09-24 17:27:54

Al druk bezig man. Doe zo voort en Spaans? Lukt dat dan? Je bent geweldig enthousiast merk ik en dat is heerlijk om te horen. Hier regent het al de hele dag, dus .... Gods zegen

Jan LInda 2019-09-24 17:57:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.