Alle begin is moeilijk

Israël, Jeruzalem

Onze eerste nacht zit er op. Het was niet de meest memorabele. De honden hebben ons wakker gehouden. Waarom maken die kettingen zoveel lawaai! Dat was mijn eerste opdracht. Na wat stiekem nakijken blijkt dat de kettingen niet vastgemaakt zijn aan de muur maar aan onze eigen stalen afsluitingen die op de muur van onze slaapkamer gebouwd zijn. Ijzer op ijzer, gerammel bij iedere beweging die diep via het ijzer in onze muur binnendringt. Dat is niet uit te houden! Eén oplossing. We verhuizen het bed naar de woonkamer, de bank naar de slaapkamer en sluiten daar gewoon de deur. Okay, wat minder beweging in de woonkamer maar het is voor een goed doel. Benieuwd! Tweede tegenvaller Omer heeft de oplader van de laptop vergeten thuis! Ramp o ramp! Eén oplossing, we moeten op zoek naar een alternatieve oplader. Na wat zoekwerk in de stad hebben we er eentje gevonden in de King George Street. Het was niet goedkoop, maar het was voor het hogere doel, toch? Zou hij werken? Yess, zoals je kan zien doet hij zijn werk, anders had ik hier nu niet kunnen schrijven, haha!
Verder vandaag iedereen gegroet, kennis gemaakt met nieuwelingen, wat nieuwigheden bekeken, geluisterd en vooral veel aankopen gedaan bij de Jaffa street in de Joodse overdekte markt. Volgeladen met drinken, groenten, brood en andere lekkernijen reden we weer met de Light train naar "huis. Die avond was Debora moe en kroop in bed. Omer ging nog naar de Fellowship evening waar de film vertoond werd van Ben Hur, de nieuwe dan, he. Om 9 u lag ook Omer in bed. De honden? Nog wat zacht geruis op de achtergrond, maar vééél beter. Als je geen rekening houdt met de koelkast die om de zoveel tijd ging koelen ... haha, hebben we heerlijk ongestoord geslapen!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Hey Omer en Debora, blij dat jullie goed zijn aangekomen:-))) Met de nodige probleempjes toch de oplossing gevonden, super!!! Ik wens jullie een fijn en vreugdevol verblijf daar!! Dikke knuf xxx Maria

Maria 2017-03-02 23:59:44

Wat een avonturen allemaal en dat de 1e 2 dagen, dat beloofd! Heeft Omer soms iets weg van Jan?

Linda Thomassetti 2017-03-03 15:49:57

Hallo samen oplossing gericht bezig geweest Gods zegen gewenst

Jan Gerrits 2017-03-03 17:47:56

Kunnen ze de kettingen niet ergens anders aan vast maken? Ga maar genieten samen en een hele fijne tijd! Liefs, Rifka

Rifka 2017-03-03 18:21:59

hoi Omer en Deborah, wat leuk dat jullie weer in het heilige land zijn, een dankbare taak ook in de graftuin. blijkbaar zijn jullie dus er niet bij met het zangfestein van Opwekking. gezegende tijd daar, en tot schrijfs Elly

Elly Kema 2017-03-03 18:40:46

Hoera voor de oplossingen, aan de slag nu en hopelijk loopt alles beter de volgende weken!!

Jan 2017-03-08 17:20:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.