Zondag is rustdag ... maandag een afscheidsfeestje voor Hannah en Adriana

Israël, Jeruzalem

Op zondag is het rustdag. Een lege tuin dus ... Dan kan je eens rustig in de tuin zitten in de stilte van de dag, vogels fluitend rond je hoofd. Heerlijk!
De plannen voor vandaag zijn simpel. We gaan naar de Joodse overdekte markt om inkopen te doen, zoals fruit, groenten, brood, wijn (yep...) en andere lekkernijen. Maar voordien gaat Debora in de Jaffastreet eerst naar de kapper. Voor 70 shekel is ze geholpen. Nadien gaan we naar de Joodse markt.
Om 5 uur is er de geweldige kerkdienst in de "King Of Kings" in de Jaffastreet. Het is een Amerikaanse kerk met Engelstalige en Hebreeuwse liederen, en daarnaast een sterke prediking. Erg genieten. Het is ook een ontmoetingsplaats voor vele christenen uit alle delen van de wereld. Niet te missen.
Op maandag was er een etentje op het terras van een van de appartementen (boven ons hoofd eigenlijk) om afscheid te nemen van Hannah (een jonge meid uit Nederland en een getalenteerd verhalenverteller, zomaar uit de Bijbel). Ze kent het evangelie van Lucas gewoon uit haar hoofd. Indrukwekkend als je haar hoort. Ook Adriana, een Amerikaanse uit Minneapolis, 19 jaar oud, ging weer naar haar bestemming in de USA. Een prachtige, vlotte, getalenteerde, ... meid gewoon. Zeer open en vlot om contact te maken met iedere moslim die ze tegenkomt. Ik denk dat ze iedere Arabier kende die in de Sukhs zijn ding verkocht. Onvoorstelbaar. Haar Liefde van Jezus zo uitdragende.... Wauw.
Hier zie je ook een foto van de hele groep, niet alleen de werkers maar ook hun gezinnen waren er bij. Zo bemerk je plots hoe groot de Garden Tomb groep is!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.