Vogels op ons pad!

Israël, Tiberias

Tijdens onze eerste ochtend, rond 5 uur zowaar hoorden we plotseling gefluit en nog een ander geluid, kennelijk om vogels te lokken. De buurman is waarschijnlijk een vogelliefhebber, dachten we. Dat gefluit bleef maar duren... houdt die man nu echt niet op? We willen graag nog wat slapen!. Rond 07:00 u waren we het beu! Ik mijn stoute schoenen aangetrokken en naar het balkon. Vanaf daar ... "Mijnheer, wilt u aub ophouden met dat gefluit! Wij willen hier graag nog wat slapen en trouwens, u verjaagt de vogels in plaats van ze te lokken!"... Stil! ... yes. 2 minuten later ... jawel hoor, het gefluit herbegint!. Dus ik naar beneden, de tuin in op zoek naar de buurman die daar verstopt zit. De "buurman" bleek een grijze papegaai te zijn, die me onnozel aankijkt... alsof hij wil zeggen: "Is er iets aan de hand? Ga je mij nog eten geven of wat?"... Haha ... nee ... Ik bestierf het bijna van het lachen en van schaamte ... ik met mijn onnozel geklaag naar de buren toe... een papegaai! Haha, mysterie opgelost maar het probleem niet; Het was niet stil meer, ook de volgende morgen, ... ach, het zij zo! Later op de dag mochten we twee verliefde vogels bekijken op een boomtop. Een van de momenten is zo vertederend, met zo'n gelukzalig snoetje geniet ze van de massage. Heel mooi om te zien. Nog een vogel: een reiger aan het Meer van Galilea, op zoek naar vis. De laatste foto's betreffen enkele Aziatische hoornaars, vrij gevaarlijke wespen, die erg dorstig waren en dat maar gewoon aan de kraan deden waar de toeristen ook van moeten drinken. Ik heb ze maar niet gestoord, wijselijk! Haha...

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zelf net terug van vakantie alle reisverslagen met bijbehorende foto's gelezen en bekeken. Geweldig interessant en mooi. Bedankt dat we even mee mogen kijken over jullie schouder, We genieten er van. Het mooiste verhaal vonden we toch wel over dat moslim meisje. Tuurlijk bidden we voor haar en voor jullie. Dat jullie tot zegen mogen zijn en zelf ook gezegend mogen worden. Heel veel liefs zus en broer!

Jacques en Edith de Vos 2016-07-01 22:38:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.