Lichtshow Toren van David

Israël, Jeruzalem

Ik denk dat er een of ander verlof is in Duitsland. Drie Duitse groepen stond gepland. Nu kunnen eerlijk gezegd deze wel eens wat "droog" zijn, maar dat bleek vandaag zeker niet. Duitsland leeft. De dag begon echter met een Japanse groep en ze verstonden nog eens allemaal Engels. Ik voel me heel lekker in mijn verhaal en wat belangrijker is, de groepen vinden het allemaal erg mooi. Daar kan ik alleen dan ook maar van genieten en vooral God danken. Het zijn niet mijn woorden en kennis maar de genade van God die door mij heen spreekt. Debora, die in de winkel staat, krijgt regelmatig mensen die in haar naam herkennen dat ze mijn vrouw is, waarna ze haar vertellen dat ze het goed gevonden hebben. Vandaag kwam er ook weer zo'n flink uit de kluiten gewassen Amerikaanse pastor naar me toe die met tranen in de ogen vertelde dat ik hem geraakt en gesterkt had door mijn woorden. Mooi toch? Die avond hadden we een uitje gepland. In de "Toren van david" in de Oude Stad worden al een tijdje lichtshows gegeven over de geschiedenis van Jeruzalem. Dat wilden we gaan bekijken. Even nog hapje en een drankje vooraf in Christ Church tegenover de Toren van David en daarna naar binnen. Het was koud en winderig. De show begon om 19:30 u met een beeld van de kleine David die op een fluit speelt. Daarna begon het spektakel .... maar er werd vooraf gemeld dat er geen foto's noch films gemaakt mochten worden. Vandaar dat de show zelf in de foto's hierna ontbreekt. Jammer... maar we hebben genoten. Op YouTube kan je een impressie zien op: https://www.youtube.com/watch?v=J9Li9WSg_d8 Geniet ervan. Wij gingen in ieder geval naar huis met een prachtige avondshow om van "te dromen"..... Slaap wel! Morgen weer werken, haha.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Geweldig die show,wij zijn er ook een keertje geweest. Mooie verhalen en bemoedigend . Veel zegen nog in jullie werk.

Jan Versluis 2018-02-21 11:05:17

Indrukwekkend, en mooie muziek, zij het iets te zwaar voor mij. Daar liepen ook allemaal acteurs in, klopt dat? Of zaten die allemaal in de lichtshow

Jan 2018-03-02 20:12:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.