Einde van een mooie tijd

Israël, Jeruzalem

Vandaag gaan we naar huis. De afgelopen twee dagen hebben we gepoetst en gewassen, gepakt en gesorteerd.... nu ja, het is een hele job om alles te sorteren en te kijken: "Wat laten we hier? Wat delen we met anderen? Wat nemen we mee naar huis? Wat gooien we weg?" Iedere vrijwilliger heeft een plastieken kist waarin hij zaken kan verzamelen en opslaan om achter te laten in een opslagruimte voor een volgend bezoek. Zo hoef je niet altijd zaken over en weer te sleuren op het vliegtuig iedere keer je komt en gaat. Wij hebben het nu voor mekaar om een kist én een doos te stockeren. Maar zoals het er nu uitziet komt er nog een doos bij. Zal dat mogen? We doen het gewoon en zien dan wel. We hebben namelijk een frietketel, een thermos, badkamerproducten, werkkledij, werkschoenen, blikjes voeding etc... Dat lukt niet meer in één kist. Vandaar... We vertrekken vandaag naar de luchthaven en worden gebracht door Henk en Nelly. Toen zij aankwamen hebben wij hun opgehaald. Tijd voor de omgekeerde rollen, dus. Leuk om nog even samen op te trekken.
Ons vliegtuig zou vertrekken om 14:10. Bij nazicht bleek dat de vlucht vanuit Nederland een vertraging opgelopen had van meer dan 4 uur. Geen info werd verstrekt, geen opvang ... nu ja, een drankje en dan hield het op. Er zat niets anders op dan te wachten. Wij hebben de tijd doorgebracht met kaarten (Canasta) in de vertrekhal. Uiteindelijk vertrok het vliegtuig met 4 uur vertraging. Door lager te vliegen haalden ze 1 uur in. Uiteindelijk veilig geland in Eindhoven? Schadevergoeding vragen? Natuurlijk ... en nog gekregen ook, haha. Eind goed, al goed!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.