Een nieuw avontuur in de GT

Israël, Jeruzalem

We kunnen met vreugde delen dat we weer eens mogen afreizen naar de Graftuin in Jeruzalem. Deze keer voor drie maanden en tegelijk in de drukste periode. Niet alleen is het Pasen, maar ook nog eens het 70-jarig bestaan van Israël als natie. We zijn benieuwd! We vertrokken al op maandagmiddag naar Aarle-Rixtel, vlakbij Eindhoven. Jon en Rifka wonen daar. Niet ver dus van Eindhoven Airport vanaf waar we zullen vertrekken naar Tel Aviv. Het ws nog een gezellige avond samen met de kleinkinderen, Senna en Andrès. Die ochtend brengt Jon ons naar de luchthaven. We hoopten niet over het afgesproken bagage gewicht te gaan. Nu ja, 3 maanden en twee seizoenen, dat vraagt wel iets. Alle inspanningen werden beloond: géén overgewicht, halleluja! Daar zaten we dan, wachten ... dus een Starbucksje drinken, toch? Gelukkig was er géén vertraging deze keer... Transavia was nu wél op tijd! Lekker zittend op de eerste rij genoten we van een goede en rustige vlucht. In Tel Aviv werden we door Kieran, de Logistics manager van de GT, opgehaald. Hij leverde ons netjes af in ons appartementje "The Roofhouse". Snel de valiezen binnen brengen ..... en een falafel gaan eten, we hadden honger. Nadien zijn we de valiezen gaan uitpakken. Het liep toch al tegen middernacht eer we ons bedje konden opzoeken. Lekker slapen en wat uitrusten zo lang het kan .... nou, dat viel tegen. We zitten op de eerste verdieping en onder ons zijn ze de dames toiletten aan het vernieuwen! Drilboren, beitels en ander lawaai maakte ons al om 7 u wakker. "Nee, hé, weeral?" Yep, ... maar het duurt maar enkele weken, toch? Dus dat moet te doen zijn. De eerste dag stonden we ook al ingeroosterd om te werken. Ach ja, daar zijn we toch voor gekomen, of niet? Gods zegen voor de komende tijd!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Prima start zo te lezen. Op de foto ''s lijkt het me een mooi appartement. Als de herrie over is, zal het er goed toeven zijn. Shalom en hug.

Edith 2018-02-09 19:13:56

Geweldig en wat een heerlijke plek om deze maanden te wonen. Kun je ook nog een beetje genieten op je prive terras. Voorzichtig op de trap binnen en naar beneden. Heel veel liefs van ons!

Nelly en Henk Dik 2018-02-09 19:41:30

"Dank je wel", dat ik weer mee mag genieten van jullie werk daar. Heel veel zegen en kracht van de Heer.

Jenneke 2018-02-09 22:49:02

Wat fijn dat jullie weer veilig geland zijn. Mooi om de belevenissen te mogen lezen. Gezegende tijd toegewenst!

Janet Jonkers- de Vries 2018-02-10 09:25:43

Fijn dat jullie weer veilig zijn aan gekomen ! Een gezegende tijd toegewenst en bovenal dat jullie tot zegen mogen zijn. En wij zien weer uit naar jullie verhalen! In Zijn liefde verbonden. Arend&Francien

Francien 2018-02-11 08:33:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.