We zijn weer vertrokken

Israël, Jeruzalem

Het is weer zover. We mogen weer afreizen naar Jeruzalem waar we in de Graftuin als gids en giftshop medewerkster mogen meewerken, in dienst van onze Heer en Heiland! De tijd gaat snel. We kijken er enorm naar uit .... maar toch reizen we af met een dubbel gevoel. Hoe zou je zelf zijn ... als je dochter op het punt staat te bevallen van je zevende kleinkind en je er niet bij kunt zijn. Wat jammer dat we het niet eerder geweten hadden. Alles was al gereserveerd en geboekt voor Israël toen we het nieuws vernamen. Jammer! Maar we zullen er in de geest .. en via Skype zeker bij zijn. Vanochtend vertrokken we met de trein vanuit onze woonplaats naar de Luchthaven Brussel-Nationaal. Een EL-AL vlucht zou ons naar Tel Aviv brengen. Alles liep gesmeerd tot Omerbij de security check sprak over een vriendin, Fadia, die uit Bethlehem komt... Bethlehem? Daar wilden ze toch wel méér over weten! Door twee security mensen geïnterviewd maar we konden het uiteindelijk toch uitleggen dat we geen rare dingen van plan waren. Dan was alles in orde! Hèhè! In Tel Aviv stonden Juergen en Dawn Kleinloh ons op te wachten. Vanuit Ben Gurion naar Jeruzalem. He, de nieuwe tunnel is klaar. Mooi zeg. Rond 20u waren we in ons appartement, The Haven. Onze goede vrienden John en Ann Hooper hadden een maaltijd voor ons klaargemaakt. Gezellig wat bij gekletst. En naar het appartement. We hebben de valiezen uitgepakt en kropen moe in bed. Het moet een goede nachtrust worden. Dat hebben we nodig! Maar onheil o onheil. De honden van de buren hadden andere plannen. De hele nacht hebben ze niet alleen geblaft, maar het bewegen van hun zware ketting maakte een flink gerammel in onze slaapkamer alsof ze bij ons binnen zaten. Morgen moeten we daar iets op vinden! Oordoppen!!!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wens jullie een gezegende tijd toe.

Lia 2017-03-02 19:39:10

Gezegende reis.

Christine Juch 2017-03-02 21:46:50

Veel zegen Debora en Omer liefs x

Margriet Leppens 2017-03-05 07:21:32

Ik ben zo blij dat ik jullie kan volgen op de reis dan voel ik me toch wat dichter bij jullie en geniet mee van jullie gezegende tijd X

Margareth 2017-03-07 12:43:27

Fijne reis gehad merk ik. En honden, ja, wat doe je eraan. Eten geven is niet een oplossing, wel buren aanspreken zeker? Hopelijk komt dit goed!

Jan 2017-03-08 17:18:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.