Voorbereidingen en mooie dagen.

Nederland, Veessen

De afgelopen dagen hebben we genoten van de mooie dingen die Veessen te bieden heeft. Eerst hadden wij een verjaardag te vieren. Onze Krijn werd alweer 5 jaar en dat moest gevierd worden met gebak, een hapje en een drankje en veel zon en water want waar doe je kinderen met deze zomerse temperaturen het meest plezier mee, juist heerlijk spetteren met water.

De volgende dag zijn we verder gereden naar Veessen waar we een prachtig plekje vonden bij camperplaats Villa Bakhuizen, een natuurboerderij. Het was allemaal heel basic zonder sanitair gebeuren maar daarvoor hebben we een camper, toch. Er was ook geen stroom maar daar kunnen we ook heel goed zonder met ons zonnepaneel en onze omvormer. Het was een van die mooie plekjes die je wel eens toevallig tegenkomt onderweg.

De tijd was gekomen om de camper eens grondig schoon te gaan maken. De buitenkant had Frits al gewassen met de kleinkinderen maar de binnenkant wilde ik liever zelf onder handen nemen.
Tussen de bedrijven door werden er sloten water gedronken ffffffff wat een hitte.

's Avonds was het heerlijk buiten zitten en naar de hazen kijken die rond sprongen door de weilanden. Onze buren hadden zelfs een keer reeën gezien maar dat hebben wij helaas gemist.
Gisteren zijn we naar Heerde gefietst waar ook nog toevallig markt was en hebben we daar onze laatste boodschappen gehaald die volgende week mee moeten als we aan onze trip naar het zuiden gaan beginnen.

Frits en ik hebben onze twee vaccinaties gehad en we zijn in het bezit van stempels in onze gele vaccinatie-boekjes en nu kunnen we dus weer.
Het is de bedoeling dat we naar Portugal gaan maar tja bij ons weet je het natuurlijk nooit.

Bij ons is de richting bekend, de planning is veranderlijk maar ons huis blijft hetzelfde!

De bedoeling is om al zwervend door Frankrijk te trekken, daarna noord Spanje en dan naar Portugal. Daar blijven we dan zwerven tot we het tijd vinden om via midden Spanje weer noordwaarts te gaan. Dit bevat het deel van de richting.

De planning??????? Ach we zien wel.

Wanneer we weer terug komen? Geen idee. Laten we zeggen dat we dat overlaten aan de tijd.
Dus binnenkort kunnen jullie onze blogs weer lezen en onze vlogs weer zien op ons YouTube kanaal.

Ik zal hier nog een paar foto's plaatsen van de afgelopen dagen.

Tot later!


Geschreven door

Al 13 reacties bij dit reisverslag

Heel veel plezier met jullie omzwervingen. Ik ga jullie volgen.

Wilma de Caluwe 2021-06-12 15:30:28

Heerlijk dit soort berichten. Portugal willen we ook nog wel een keer naartoe waren er in 2012 te lezen op opstapmetdecamper .nl Wij vertrekken volgende week naar Griekenland verslag volgt ook. Was een opwindende tijd bij ons nl een gebroken enkel(ina), shit happens. Veel plezier en blijf gezond!

Ina en Marinus 2021-06-12 15:37:58

Ik denk dat de datum 7 augustus iets te ver vooruit is 😊. Het is pas juni 😜. In ieder geval alvast een fijne reis. Wij blijven jullie volgen.

EdGerdieopreis 2021-06-12 15:46:33

Natuurlijk gaan we jullie weer volgen en ook wij willen via Noord Spanje naar Portugal en dan via Spanje of Portugal weer naar het noorden. We kijken graag af.

cor-en-wils.reisverhalen 2021-06-12 15:59:53

Iech lees 7 augustus, waor toch 7 juni dat Krijn jaoreg waor ? Loer weer nao eur reisverhaole oet. Fijn wiekend.

Mirjam 2021-06-12 16:43:20

Heel fijne vakantie en we gaan weer mee vis jullie reisverslagen!

Angèle en Nico 2021-06-12 17:19:39

@Sorry, sorry lieve mensen. 7 Augustus is inderdaad fout. Ik heb het aangepast naar vandaag 12 juni zoals het behoort

fritsellen 2021-06-12 18:07:15

Ik kijk er heel graag naar uit van jullie verhalen supper wat zijn de kids groot geworden is ook weer eens leuk die gezien te hebben wanneer vertrekken jullie precies alvast goede reis ,,knuffel voor beiden

Marielouise 2021-06-12 18:31:12

Leuk om jullie reacties weer te lezen. @Ina en Marius ik ga jullie verslag opzoeken over Portugal. En voor jullie een mooie reis naar Griekenland. We gaan jullie zeker volgen enne Ina, hopelijk is je enkel weer helemaal oké. @Mirjam, Krijn was 8 juni jarig maar ik denk dat er ergens iets fout ging wat de datum betreft. @Marie-Louise, dinsdag vertrekken we. @Cor en Wil, we willen jullie zeker volgen. Helaas kan heb ik geen toegangscode van jullie. Wie weet komen we ons nog ergens tegen. @Ed en Gerdie, stomme fout van mij.

fritsellen 2021-06-12 21:04:00

Leuk weer een bericht van jullie te lezen. Alsnog proficiat met Krijn. Ik lees dat jullie mooie reisplannen hebben 🔝. Geniet van de voorpret en natuurlijk straks onderweg.

HansenChris 2021-06-14 09:31:28

@Hans en Chris, dank je wel. Morgen gaan we vertrekken.

fritsellen 2021-06-14 10:41:54

Eindelijk weer fijne vooruitzichten! We wensen jullie een mooie en vooral VEILIGE reis. Wij zijn, tot nader order, wat gezapiger. Misschien begin juli weer eens een bescheiden toer, tot die tijd vertoeven we in Zutendaal. Vaya con Dios en groet iedereen die jullie ontmoeten.

Fred & Els 2021-06-14 10:49:53

@Fred en Els, Zutendaal is ook mooi en heerlijk koel nu met al die bomen. Geniet ervan.

FritsEllen 2021-06-14 13:44:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.