Een "luie" zondag.

Frankrijk, Saint-Jean-d'Ardières

Vandaag een "luie" dag gehouden. Eerst heerlijk buiten kunnen ontbijten en daarna een beetje huishoudelijke taken onder handen genomen zoals een wasje en een rondje met de hand stofzuiger. Als de boel weer blinkend schoon is even heerlijk douchen en onze nieuwe microvezel badhanddoeken eens uitproberen en ze doen het goed. Het afdrogen gaat uitstekend en binnen korte tijd zijn ze weer droog plus hebben ze de prettige bijkomstigheid voor een camperaar dat ze heel licht in gewicht zijn. Dat is weer een goede aankoop geweest. Frits blij i.v.m het gewicht en ik blij dat ze goed drogen.

Na al deze klusjes is het alweer tijd om te lunchen en daarna gaan we op de fiets naar Belleville. Het is maar 3,5 km dus een peulenschilletje en de tocht is mooi. We fietsen tussen de druivenvelden door.

De stad lijkt uitgestorven. Alle winkels zijn dicht en mensen zijn ook vrij weinig te zien op straat. We komen wel een mooie kerk tegen waar we natuurlijk weer even binnen wippen. Uit de toren van de kerk komt een boel gekrijs. Het lijken wel uilen of torenvalken.

Verder is er weinig te beleven en we besluiten om maar weer terug te fietsen naar de camper en daar nog even te wandelen over terrein. Frits haalt ook nog even een golfstok te voorschijn en een paar ballen. Hij wil eens weten of hij het nog niet verleerd is na 2 jaar maar dat gaat nog prima.

Tegen etenstijd halen we deze keer ons gasstelletje eens te voorschijn. Frits gaat vlees bakken en ik maak een grote bak sla met die heerlijke Franse dressing erop want mmmm die is toch altijd zo heerlijk en zelfs Frits vindt de sla heerlijk en dat wil wat zeggen.

Tegen de avond ruimen we onze spulletjes buiten weer op want morgen gaan we weer een stukje opschuiven richting het westen.



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Toch een leuke dag er tussen met het even rustig ,,,, hopend vandaag een leuke plek weer te vinden heel veel groetjes M.l

Marielouise 2020-09-07 08:51:43

@Marie-Louise, is altijd eens heerlijk om een rustdag in te lassen.

fritsellen 2020-09-07 19:35:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.