Natte boel hier.

Spanje, Peniscola

Vannacht rond 3 uur begon de regen te vallen volgens Frits. Zelf heb ik dat niet zo meegekregen want ik was ver weg in dromenland. De regen zal de komende dagen wel blijven. Rond Valencia moet het behoorlijk te keer gaan, wij zitten er nog iets noordelijker.
Het was de bedoeling dat we morgen of overmorgen richting Valencia zouden gaan maar dat stellen we maar even uit. Nu hebben we stroom en een sanitair gebouw, water tanken en loosplaats in de buurt en dat is toch wel makkelijk met de slechte weersvooruitzichten en daarbij staan we hier met vele campers bij elkaar wat ook wel een veilig gevoel geeft mochten er problemen komen.

Vanmorgen zag ik onze Franse buurvrouw gehuld in badjas en gewapend met een grote plu de regen trotseren en richting de douches lopen. Dat is een bikkel dacht ik nog maar ach na een uurtje volgde ik haar gedwee ook met een grote plu en waterdichte tas met mijn spulletjes in. Kampeerders zijn toch geen watjes?
Ik laveerde tussen de riviertjes door, die ontstaan waren op de paden, om een beetje droge voeten te houden wat uiteraard niet lukte. Maar geen probleem, ik moest toch nog onder de douche.
Op de terug weg maar een ander pad genomen en dat ging veel beter.

Frits volgde al snel en nam natuurlijk zijn camera mee.

Wat doet een mens zoal op regenachtige dagen in een camper.
Natuurlijk lekker koffiedrinken en iets te snoepen, wordfeud, puzzelen, lezen, facebook en reisblog bijwerken kokerellen. We vervelen ons zeker niet en dan in de namiddag houd het op met regenen. Hoe is het mogelijk na al die beloften van code rood en oranje maar als ik op internet kijk dan zie ik dat wij er nog genadig vanaf komen.
We durven zelfs onze tv schotel omhoog te laten gaan zo windstil is het. Gaan we nu lekker tv kijken, toch?







Geschreven door

Al 11 reacties bij dit reisverslag

Dat is dan nog erg meegevallen gelukkig met de wind! De rest heb ik ook allemaal gedaan hier 😂 veel plezier nog en hopelijk is het snel droog😘

Jovita 2020-01-19 19:02:07

Fijn dat het slechte weer bij jullie mee gevallen is.

hansenchris 2020-01-19 19:24:17

Dank jullie wel 👍

Ellen 2020-01-19 19:38:46

Oh, het prachtige boek De Nachtegaal lezen is beslist geen straf. Ik zou je haast nog een paar regendagen gunnen om het in een keer uit te kunnen lezen😉 Hopelijk knapt het weer gauw op 💫

Willy 2020-01-19 20:46:15

Klopt Willy, het is een prachtig boek ❤

fritsellen 2020-01-19 20:52:12

Dan komen jullie zeker er goed af weet niet hoe het is in Benidorm ,maar duurt nog even .. hier valt het weer mee ,,, maar ben wel van gistermorgen nog niet weg geweest ,,heb bezoek gehad is ook gezellig hopend morgen beter weer bij jullie gr tot morgen

Marielouis 2020-01-19 22:28:33

Gelukkig dat het meevalt , dan kun je Ellen weer loslaten !!

Jo 2020-01-19 22:53:45

Blauwemaondagmörge dit geleze....gelökkeg is 't bij uuch metgevalle met 't slechte weer gistere. Opluuchting, de wets 't mer noets hè? Frits de camera mèt met douche.....oe....kin iech dao wel tege hahahaha ;-) Nein alle gekheid op 'n stèkske, de kins miech al langer es vendaog hè? Hopelek knap 't weer gaw op en kint geer aofzakke riechting Valencia ! Tot laters ! XXX

Mirjam 2020-01-20 09:12:00

Ja Jo, dan ben ik weer vrije vrouw. Marielouise gisteren was er wind in Benidorm hoorde ik. Mirjam, ik stelde het Frits al voor 😂 Hij durfde vast niet 🤪. Vannacht is hier de wind opgestoken en de regen vergezelde hem 😕 Dat was een nacht met veel schudden.

Fritsellen 2020-01-20 09:41:59

Valt tot nu toe nog mee he Ellen.

Tiny 2020-01-20 11:07:15

Tiny, we hebben niet te klagen. In Maastricht is het mistig en het vriest dus ....... gladde boel.

fritsellen 2020-01-20 12:02:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.