Wasdag

Spanje, Barrio Cuevas, San Anton, 20, 03669 La Romana

We staan op met de zon en zo hoort het in Spanje.

La Romana is een klein dorpje in de regio Valencia in Spanje. Het is gelegen in de uitlopers van de Serra del Reclot. Deze heuvel ligt op enkele kilometers van Alguena. Het is niet zo heel ver van Hondon De Las Nieves en Novelda.
De fundamentele betekenis van La Romana is 'The Roman One'. Er is prachtig landelijk gebied rondom het dorp. Hier zie je vooral amandel boomgaarden en wijngaarden. Ook zijn er nummers van de mijnen van marmer en kalksteen in de village.
Het zal je zeker verbazen om verschillende grotwoningen rond de stad te vinden. Deze grotten worden nog steeds gebruikt door mensen en zijn helemaal gemoderniseerd. La Romana ligt op een hoogte van 480 m boven de zeespiegel.
Het gemeenschappelijk zwembad is gelegen aan de rand van de stad in een prachtige bosrijke park en zorgt voor een prachtige uitstraling aan de stad.

Het wordt vast een mooie dag om mijn was te gaan doen want die stapelt zich maar op. Ik begin bij het bed. Al het beddengoed krijgt een opfrisbeurt.
Alles wordt gewassen, ik draai wel 3 wassen maar dan heb ik ook alles gehad.
Ik hang de was aan de waslijn en voor ik weet zijn alles weer droog. T-shirts, ondergoed, handdoeken, sokken, truien enz enz alles moet eraan geloven en na een uurtje in de zon gehangen te hebben kan alles alweer de kast in.

Tussen de wassen door heerlijk in het zonnetje koffie drinken. Praatje maken en voor je het weet is de dag weer voorbij.

Frits heeft een nieuw filmpje gemaakt en op you tube gezet.
Ik zal de link hier zetten: https://youtu.be/MuA6Nz4illc

Dus klikken op abonneren en duimpje omhoog.


Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Krijg bij het Filmpje de melding Privé ,??

jo 2020-01-30 23:42:56

Jo het filmpje is nog aan het laden. Hij staat nu op 85%. Nog effekes geduld

fritsellen 2020-01-30 23:46:37

Heerlijk die zon en weer fris beddengoed en kleding. Geniet van het mooie weer.

hansenchris 2020-01-31 10:20:50

Sjiek filmpje...top ! Fijn dat alles weer fris gewassen is en weer in de kast ligk, hoofste effekes neet mie aon te dinke. Weer weier genete vaan eure vekansie. Leve wie God in Fraankriek...eh Spanje netuurlek ! Dikke knoevel en dikke poen vaanoet 'n liech bewòlk Mestreech !

Mirjam 2020-01-31 10:33:49

Daar komen we voor ,voor het zonnetje geniet ervan

Marielouise 2020-01-31 18:28:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.