Gabo de Gato park.

Spanje, Almeria

We slapen hier als roosjes. Komt vast door de zeelucht. Tegen 9 uur worden we wakker. Ontbijten en dan op pad met de camper.

We kiezen ervoor om naar de punt te rijden van het Gaba de Gato park.
We komen langs zoutmeren en zoutbergen. En zelfs heel in de verte zien we ze staan. De flamingo's, ze zijn wit maar staan zover van ons vandaan dat ze bijna niet te zien zijn.
Het is hier prachtig.

We rijden verder naar Albaricoques waar een aantal beroemde western films zijn opgenomen. Het landschap is dan ook zeer geliefd bij filmmakers.
Zo heeft Sergio Leone er zijn Spaghettiwesterns " A fistfull of dollars" en " A few dollars more" en " The good, the bad and the ugly" opgenomen.

https://youtu.be/jzZcBcXY2tA

Het is toch wel leuk om je voorstellen hoe hier Clint Eastwood rondgesjouwd heeft als "Man with no name"

We gaan weer verder naar Las Negros maar hier is het zo druk dat je bijna over de mensenhoofden kunt lopen.
We rijden een mooie route door de woestijn. Verder naar CP el rancho bij de plaats Carboneras waar we voor €8,00 een mooi plekje krijgen. We kunnen hier gebruik maken van het camper service station en douchen met heerlijk warm water voor €1,00 pp.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.