Watervallen

Frankrijk, Viriat

Na een heerlijk ontbijt gaan we weer verder huiswaarts. We gaan nu richting Lons-le-Saunier waar we een CP in de buurt van een waterval hebben gezien die ons wel wat lijkt.
Eerst op zoek naar koelvloeistof want die begint aardig te minderen heeft Frits ontdekt. We moeten de roze hebben en waar we ook ernaar op zoek gaan, niks.

We komen in prachtige winkelcentra van LeClerc maar ook hier geen roze koelvloeistof. Uiteindelijk rijden we langs een Fiatdealer die toch wel de juiste moet hebben maar de twee mannen die al aardig op leeftijd zijn en de garage bestieren zwaaien van nee en zegt sans plus. Uiteindelijk vindt Frits een fles in de Super-U en dan weer verder naar de CP.
Het is prachtig hier en ook nog heerlijk weer. Wat een prachtige waterval is dit.Frits maakt een wandeling naar boven en je ziet hem dan ook rechts op de foto.
Zelf blijf ik beneden en duik in mijn leesboek, heerlijk.

Later op de avond begint het te regenen en dat gaat de hele nacht maar door.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.