30 Graden?????? Kom maar op!!

Spanje, Cueves Del Almanzora

Vannacht was het wel rumoerig bij de haven waar we stonden. Hangjeugd met stepjes en auto's en de vissersboten natuurlijk die weer de zee op gingen maar voor 1 nachtje moet dat kunnen.

Vanmorgen toch nog even terug naar de Vodafoon winkel geweest. Gisterenavond toch ons kaartje te voorschijn getoverd. We wilden toch proberen om een account aan te maken zodat we kunnen zien hoeveel data op de kaart staat voor het geval dat de kaart opnieuw bijgeladen moet worden. Dat lukte dus niet en ook geen app want we moesten ons steeds weer registreren. Nou ja, dat zijn we toch!!!! Dus maar even terug naar de winkel.
Om 10 uur zou de winkel opengaan maar gisteren hadden we gemerkt dat ze niet zo van de klok waren en gerust 10 minuten later open gaan en er zich buiten op straat al een rij begint te vormen. Wij stonden dus ook mooi buiten in de rij. We waren nr 2, he, he, dat is boffen bij een telefoonwinkel.

De dame van vandaag kende wel een beetje Engels en kon ons uitleggen dat we geen account konden aanmaken omdat we een prepaid kaart hebben. Oke, dat begrijpen we maar hoe moeten we dan weer op waarderen?
Ten eerste krijgen we bericht als onze kaart bijna leeg is, oke en dan?
Dan ga je naar een Vodafoon winkel en betaal je weer €20 en krijg je opnieuw 25GB voor 1 maand.
Dus we kunnen de kaart dan ook weggooien en een nieuwe kopen?
Nee want dan moeten we weer met ons paspoort opnieuw geregistreerd worden. Dit wordt zo gedaan i.v.m terrorisme.
Aha, we snappen het.

Wat een gedoe toch allemaal. Wat is een abonnement dan toch een luxe. Het wordt allemaal voor je geregeld en weer bijgeschreven.
Gerdie, ik zag je berichtje gisteren en heb je een berichtje gestuurd en hoop een boel wijzer te worden want zo'n abonnement willen wij ook wel en kan Frits naar hartelust zijn hobby uitvoeren.

Dat was het telefoon verhaal.

Vanmorgen eerst langs de Consum supermarkt want we willen naar Áquilas en uit ervaring weten we dat er daar maar 1 klein supermarktje is die van alles heeft wat wij niet gebruiken dus maar even inslaan.
Bier met en zonder alcohol, wijntje, brood, braadvlees enne die kippenpoten laat ik maar liggen, getsie. We kunnen er wel weer een paar dagen tegen.

Maar we zijn nog geen 7 km verder als ik een prachtig plekje aan het strand zie. Er staan al een paar campers en met het oog op de komende warmte lacht me dat plekje wel toe.
Dus draaien en terug naar het mooie plekje. Super!!!!!

We hebben leuke buren. Aan de ene kant Duitsers en aan de andere kant een stel leuke Nederlanders.
Hier gaan we ons best wel vermaken.

Filmpje van vandaag.
https://youtu.be/bpjnVdMW3aU

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Weer een leuk verhaal we hebben allebei een abonnement bij ziggo we hebben alles van Hier is het weer klote heel veel regen ,,dus geniet ervan Hebben net de terug vlucht van mei gedaan we hadden tot 2 juni geboekt maar die blijft duur nu komen we vrijdag 28 mei terug zijn we voor Pinksteren thuis

Marielouise 2020-03-10 20:08:03

@Marielouise, dat zijn weer heerlijke vooruitzichten. Het weer is in Spanje nog altijd heerlijk. Als ik al aan de regen denk 🤪

fritsellen 2020-03-10 20:29:39

leuke vlog van garucha alleen jammer dat je niet te verstaan bent. nogmaals we zien weer uit naar de volgende vlog

anja 2020-03-11 12:39:45

Lees al een poosje jullie blog en al veel mooie plekjes genoteerd. Maar Aguilas heeft net voor de stad als je vanuit het zuiden komt een grote mercadona waar ze alles hebben. Ook aan de noordkant een groot nieuw winkelcentrum met een grote supermarkt.

Roze-Riet 2020-03-11 13:24:37

@Anja, je hebt gelijk. We zouden er een losse microfoon bij moeten hebben. Maar eens op onderzoek uit gaan. @Roze Riet, bedankt voor de informatie, toppie.

Fritsellen 2020-03-11 15:12:24

He Ellen en Frits Nou jullie hadden het veeel slechter kunnen treffen Super hoor 😎😎

Yvette 2020-03-11 18:27:52

@Yvette, 👍👍

fritsellen 2020-03-12 17:48:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.