We verlaten Rügen

Duitsland, Witower Fahre

We rijden het eiland Rügen over.
De oostkant vinden wij het mooiste en er is ook minder wind. Er is ontzettend veel toerisme maar nu is het natuurlijk ook hoogseizoen.
De Oost Duitse invloeden zijn hier nog goed te zien. De wegen bestaan nog vaak uit betonnen platen die flink gescheurd zijn. Het is dus echt hobbelen hier en al helemaal als je op de fiets zit.
De huizen zijn van grijs beton of rode baksteen en zien er armoedig uit maar gelukkig zijn er dat niet meer zo heel veel.

Bij Witower Fahre gaan we met de veerboot over en daar zien we onze eerste Trabant. Daarna weer de Rügenbr:ucke en zo naar het vaste land.
We rijden naar Demmin waar we een CP hebben gevonden in een haven.

Deze CP is te vinden in de campercontact. Sitecode: 68120 .
Volgens de app kost hij €10 pn maar deze waaier gaat niet op. Wij betalen voor 3 nachten geen €30 maar €41.
Dat moeten we dus wel even aangeven bij de campercontact app.

Het is een rustige plek en we krijgen hier ook de tijd om wat huishoudelijke klusjes te doen want ook dat moet gebeuren.

We doen hier dus wat huishoudelijke klusjes. De campers worden gepoetst van binnen en van buiten. De vuile was gaat de machine in en we rusten wat uit. Uiteindelijk blijven we hier 3 dagen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.