Wandelen in de omgeving

Spanje, Valencia

Het wordt misschien vervelend voor de lezer maar het zonnetje is er weer. Wat een land toch maar ik moet eerlijk zijn het is alleen aan de kust steeds zo'n mooi weer.
Wij weten dat natuurlijk net als al die andere overwinteraars vandaar dat het seizoen hier dan ook op volle toeren draait maar ik maak er niet veel woorden over vuil want het wordt hier anders nog drukker.
Wij maken na het ontbijt een heerlijke strandwandeling want het strand is hier net als bij ons in Nederland. Heerlijk breed en ............. schelpen. Mijn ding dus. Ik kan ze nooit laten liggen en prop mijn zakken er dan ook helemaal vol mee. Thuis bij ons zul je ook altijd een schaal vinden met schelpen van over heel de wereld.
En dan geniet ik nog heel lang na 😊

We lopen naar het volgende dorpje via het strand.

In de namiddag gaan we nog even op het strand zitten en horen net geknal van het vuurwerk van de fallas feesten weer.
Het lijkt wel oorlog zo gaat het te keer maar je ziet er verder niets van. En dan in ene keer begint er vanuit zee een zeer dichte mist op te trekken. Heel vreemd.
Wij gaan in ieder geval onze stoelen opruimen want je weet maar nooit en gaan een wandeling naar het meer maken hier heel dichtbij.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.