Genieten.

Spanje, la Romana

De dag begint fris maar de zon klimt weer snel omhoog en dan wordt het steeds warmer en warmer.
Als we rond 9 uur onze camper deur opendoen ligt er weer een heerlijk vers stokbrood op onze tuintafel op ons te wachten. Wat worden we toch verwend hier.
Tegen half 10 is de zon zover dat we voor het eerst buiten kunnen gaan ontbijten in het zonnetje wel want anders is het nog te frisjes.
Ooooo wat is dat genieten. Zo zou ik wel elke winter willen doorbrengen.

Na ons ontbijt gaan we een heerlijke wandeling maken en ik schiet een paar fotootjes van al die mooie bomen die we tegen komen. We lopen naar la Romana om de boel eens te verkennen.

Weer op weg naar huis zien we dat het kerkhof open is en dus moet ik natuurlijk weer even een kijkje nemen hoe dat hier allemaal te werk gaat. Een beetje een tic van mij 😊
Hier worden de overledenen boven de grond begraven.
Er worden hier nog nieuwe "gebouwtjes" gemaakt voor hele families die bij elkaar in 1 gebouwtje komen te liggen.

We lopen weer verder richting CP.

Het is woensdag vandaag en dan kun je vis bestellen bij Peter die vrijdag a.s. wordt gebracht. Mmmmm lekker. Lekkerbekjes, kibbeling of verse haring, kabeljauw of wat dan ook. Peter heeft een vlag gekregen van Jan Vis om reclame te maken en die gaat hij ophangen bij de bar.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.