Nieuwe CP in Águilas

Spanje, Mojácar

Het zonnetje schijnt uitbundig. Wat is dat toch heerlijk. Nooit rekening houden met het weer. Het is gewoon altijd goed tot nu toe dan.
Na het ontbijt gaan we nog even de vuilwatertank lozen en schoon water bijtanken en we rijden weer. We maken een prachtige tocht door de bergen.
Het gaat steil en slingerend naar boven en daarna weer steil en slingerend naar beneden. Het is prachtig hier.

https://youtu.be/Yaf8shKzEsM

We rijden door de mooie badplaats Mojácar verder naar Aquilas waar we een plekje zoeken bij playa Carolina. Het is er druk. Er staan wel zo'n 40 campers.
Dan valt ons in dat we niet genoeg brood hebben voor een paar dagen dus Frits gaat met de fiets 5 km heen naar de Mercadona en dan weer 5 km terug. Ik doe ondertussen de was even uitspoelen en dan wordt er geklopt op de deur .........
De guardia civil ?????????? Oei oei, of ik Spaans spreek, nou nee, uh English????? Yes, a little bit. Het komt er eigenlijk op neer dat we hier niet mogen kamperen. Vandaag zal er geen bon uit geschreven worden maar morgen misschien wel.
En zo gaat de guarda civil al de campers na en iedereen die morgen geen bon wil zal moeten vertrekken.
Dus als Frits weer thuis komt heb ik niet zo'n prettige mededeling voor hem.

We vertrekken en rijden ongeveer 20 km verder naar een echte CP autocaravanas Tortuga Mora. Hier staan we voor €6,00 pd. als we minstens 4 dagen blijven. Ook nog gratis wifi, toilet, lozen en tanken en als we willen kunnen we voor €4,00 ook nog stroom hebben pd. We staan mooi aan zee en we kunnen zo het strand oplopen.
Er is zelfs nog een terrasje bij aan het strand met sfeervolle Spaanse muziek.

En nu onze stoelen maar eens neer zetten en heerlijk relaxen.
Hier houden we het wel weer eventjes vol.
En dan 's avonds kijken naar de eerste spannende aflevering van Plastico del Mar op Netflix. We komen er net vandaan dus we kunnen nog heerlijk nagenieten.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.