Camperplaats zoeken

Spanje, Calpe

We hebben heerlijk geslapen en naar ons ontbijt gaan we verder richting Calpe. We zien de bekende rots al voor ons. Wat een grote plaats is dit .............
We stoppen bij een CP. Complet.

De volgende CP is ook Complet. Nou dat gaat goed en het is nog vroeg.

We besluiten door te rijden en Calpe en Altea maar voor een andere keer te bewaren.

Overal zie je zoekende camperaars. We besluiten de tolweg te nemen en zo Benidorm te omzeilen. Tussen Benidorm en Alicante moet nog een mooie CP zijn bij
El Campello. Daar gaan we proberen. Als we daar aankomen en als ik ga vragen of ze een plaatsje hebben wordt er al bedenkelijk gekeken. Hoe lang willen we blijven vragen ze. Als ik een paar dagen zeg gaat het deze niet worden dus ik maak er maar 1 of 2 weken van en dan mogen we buiten bij de receptie gaan staan wachten totdat er een camper weg rijd. Misschien is er morgen wel plaats voor ons en dan zijn wij de eerste. Dat doen we.
We krijgen stroom en het wifi wachtwoord (wat niet goed werkt) en gaan na we hier goed op onze plek staan aan de wandel. Prachtige plaats is dit met een mooie boulevard. Een grote supermarkt in de buurt is ook nooit weg. Daar houden wij wel van.

Een leuk filmpje op ons YouTube kanaal over onze eerste indrukken van El Campello.
https://youtu.be/6cZ7ZCZyHKA

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.