Hispavan

Spanje, Vera

Als eerste gaan we vandaag naar Hispavan, de camperdealer in Vera en geloof het of niet maar onze pomp klinkt bijna normaal. Het is net als kiespijn hebben. Ooo vreselijke kiespijn en dan kom je bij de tandarts en is de pijn zo goed als over. Toch gaan we.
Eerst het adres in onze Garmin zetten:
Parque Industrial El Real, Calle el Garcel, F14, 04628 Antas, Almería, Spanje.

De whats app die Frits nog gestuurd heeft gisteren is nog altijd niet opengemaakt dus ze weten niet dat we eraan komen......... ach ja we zijn in Spanje en dan is het al snel mañana.
We besluiten om een geschikte pomp te kopen. Zo eentje die er origineel in hoort, een Reich pompje.

Als we eraan komen gaan we eerst in de camperwinkel kijken en daar kom je altijd wel iets tegen wat je kunt gebruiken.
Ik vind er een 12 volt haar főhn en we zien er een nieuw deurhaakje dat bij ons kapot was en natuurlijk een waterpompje. We snuffelen nog wat rond en bekijken de campers die in de showroom staan en gaan weer verder.
Het pompje laten we maar even het pompje. Zolang als het goed gaat laten we het even zo.

Wat ik nooit geweten heb is dat de kust in Andalusië een en al plastic is. Vreselijk. Daar is Murcia een klein plastic kustje tegen. Kilometers lang en breed alleen maar plastic.

We rijden nog even verder naar Gabo Gata en vinden hier een plekje aan de boulevard. Het is hier echt een Spaans dorpje.
Het valt ons op dat de golven hier wel erg hoog en wild zijn. We wandelen over de boulevard en vinden nog net een plekje op een terrasje om wat te drinken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.