De waterpomp werkt nog niet naar behoren

Spanje, Garrucha.

Het weer is een beetje vreemd vandaag net als ons kranen πŸ˜•. Wat zullen we doen? Toch maar dat nieuwe waterpompje halen? We doen het en schuiven nog een beetje zuidelijker.
Águilas maakt zich op voor de carnavalsoptocht die in het weekend zal plaatsvinden.

Dan gaan we weer verder.
We komen mooie plekjes tegen aan de stranden en zoeken een plekje uit aan zee iets voorbij Garrucha.

We maken een wandeling in de omgeving en Frits laat zich nog even van zijn sportieve kant zien en probeert alle fitness apparaten die we hier tegen komen en dat zijn er wat.
Het plaatsje hier is druk bezet met toeristen en vooral veel Engelsen horen we hier. Ook op de CP zijn de meeste campers bewoond door Engelsen. Geef ze eens ongelijk. Ze genieten van de Spaanse zon die ze in Engeland zo missen.
De huizen zijn vrijwel allemaal wit zoals dat in Andalusië hoort πŸ˜‰

Het wordt nog warm dus terug naar de camper en de korte broek aan en heerlijk in onze stoelen met een ijsje en daarna gaat Frits toch nog maar even dat nieuwe pompje plaatsen om van dat irritante geluid af te zijn.
Helaas, pindakaas ......... het geluid vindt ons vast te lief en blijft.
πŸ™πŸ˜¨πŸ˜ πŸ˜‘
Ik heb een idee en plaats een berichtje in een camper groep op facebook. Wie weet krijgen we de gouden tip.
We krijgen vele reacties en Frits volgt alles op. Van slangen uitblazen tot draden wisselen en ontkalken met citroenzuur.
Dus naar de winkel aan de overkant gewapend met mijn telefoon die zich verstaanbaar kan maken in het Spaans via een vertaal app maar ........... helaas hebben ze geen citroenzuur wel weet de beste man ons te vertellen waar een dichts bijzijnde camper dealer zit als Frits hem daar naar vraagt. 25 Km terug rijden. Dat is te doen. Daar gaan we morgen maar heen.

Maar weer in de camper gekomen begint Frits toch weer te zoeken. Hij gaat de hele water slangen na wat inhoudt dat kastjes leeg moeten, de douche half uit elkaar moet maar alles is perfekt in orde. Behalve Frits zijn rug. Die is nu gesloopt.

Opruimen maar weer en uitpuffen. Morgen is er weer een dag.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.