21 juni, vaderdag

Nederland, Workum

Vandaag vaderdag en het begin van de zomer. Tevens de langste dag en de kortste nacht en dan gaan de dagen weer korten. Lieve help, nu alweer?!?! De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is er alweer een week voorbij. We raken de tel nog bijna kwijt, hahaha maar dat gaat eigenlijk vanzelf de tijd kwijt raken als je niet meer hoeft te werken.

We zijn een beetje verbrand van onze fietstocht gisteren. Je hebt het niet in de gaten. Een zonnetje en een windje, heerlijk. Vandaag maar goed insmeren want we gaan weer een fietstochtje maken in de omgeving maar we beginnen de dag eerst met een vaderdag ontbijtje.

Nadat we nog koffie met een stukje gebak op hebben gaan we met de fiets op pad. Gisterenavond hebben we onze fiets-accu's nog opgeladen en dat ging geweldig goed met onze nieuwe lithium accu. We zijn er heel tevreden over. We staan nu al dagen zonder aan de stroompaal vast te staan en dat gaat super goed. Het kost allemaal wat maar je hebt ook wel wat. Wij kunnen de accu aanbevelen.

Er moet een mooi natuur gebied in de buurt zijn en daar gaan we heen. We nemen voor de verandering weer eens de foto camera's mee want nu gaan we op pad om te fotograferen/filmen.

We zien een donker luchtje maar volgens de weer app moet het droog blijven. We zien wel. De regenjassen gaan in ieder geval in de fietstassen en ook iets te drinken,

Het is een heerlijke fietstocht langs het Vlakke Brekkenmeer al blijven de watervogels wat achterwege, volgens ons. Het waait goed dus de drone moet helaas thuis blijven. Onderweg zien we op de hekken van de weilanden mooie en vooral ware spreuken staan. Het fietspad is een beetje smalletjes vooral als er tegenliggers komen maar gelukkig gaat het goed en gebeuren er geen ongelukken.

Wij genieten nog even door. Als we weer bij de camper zijn en de fietsen op de fietsenrek hebben gezet begint het te druppelen. De stoelen zetten we dan ook maar binnen en dan begint het iets harder te druppelen en nog iets harder maar wij zitten knus binnen en gaan nog even lekker wat rommelen met onze foto's.
Morgen gaan we weer iets zuidelijker.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.