Sønderstrand

Denemarken, Rømø

Vandaag gaat het dan gebeuren. We gaan met de camper het Sønderstrand op.
Er is hier enorm veel ruimte en een heel breed strand waar je met de camper of auto op kunt rijden. Je kunt hier de hele dag blijven staan als je maar niet blijft overnachten.
De temperatuur is goed vandaag, 25 graden vergezeld van een zeewind die het weer enigzins wat koeler maakt en er voor zorgt dat we bijna gezandstraalt worden.
Als we op het strand zijn zetten we de campers zo, zodat we uit wind kunnen zitten en drinken een fris biertje. Daarna lopen we nog even naar de zee en zien de krabbetjes en schelpen en een enkel Deens gezin die het waagt om achter een windscherm in badkleding te genieten van de zon. Ons is dat iets te veel gevraagd, bbrrrrrr.

Na onze strandervaring rijden we verder naar Varde in Zuid-West Jutland waar we naar een boerderijcamping heen willen die beheerd wordt door Nederlanders.
Camping Stilbjerg. Het is er heerlijk rustig.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.