Fietsen in de omgeving

Spanje, Los Llanos de Perín

Het wil maar niet echt warm worden vandaag. Als de zon er is, dan is het warm en verdwijnt hij, dan is het echt fris.

Rond 10.15 uur komt de bakker met heerlijk vers brood en andere lekkernijen een bezoekje brengen aan de CP en daarna komt een soort "SRV" wagen aan rijden. Natuurlijk ziet deze SRV iets sjofeler uit dan die wij eerder in Nederland gewend waren maar hij heeft echt van alles bij zich. Zelfs grote stukken vlees waar hij karbonades van hakt op de gewenste dikte die de klant aangeeft op zijn hakblok.
Hij heeft ook heerlijke kaas, ook Maaslander. Mmmmmm die wil ik wel. Zo doet ieder zijn boodschappen. Zaterdag komt hij weer.
Toch willen we een van de vele fietstochten maken die Saskia in een klapper in Teddy's-kamer heeft liggen. De tocht die wij willen maken gaat langs de tapas bar in Perín en de bar Ana die wij beidde willen bezoeken.

Bar Ana is een gezellig café, met lieve mensen die altijd hartelijk zijn, heerlijke koffie serveren en je kunt er ook nog onze boodschappen doen van een kopje koffie tot een pak waspoeder. Als je binnen komt, ga je voor je gevoel 50 jaar terug in de tijd.
Eerst gaan we naar Perin om naar de Tapas bar te gaan op aanraden van John en Saskia. Het is een soort parochie huis waar je binnen komt. Je zoekt je tapas uit en een vriendelijke man komt alles naar je tafeltje brengen. Het is allemaal wat rommelig en wat het allemaal is weten we niet. De kleine visjes die we wel kennen, smaken heerlijk. Dan hebben we iets met aardappels en doppers en omelet met doppers en deeg gevuld met iets. Het smaakt heerlijk. Er wordt nog speciaal een mandje met rauwe peulen gebracht wat we bij de omelet moeten eten wordt ons gezegd, hum......... Frits neemt een hap maar of dat nu echt lekker is .............

Onze buikjes zijn weer gevuld en we gaan weer verder met onze route door de omgeving. Langs het mooie kerkje en als laatste natuurlijk Bar Ana waar we heerlijke koffie drinken.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.