50

Nederland, Garderen

Je zal vandaag maar je 50-ste verjaardag vieren. Vanmiddag om 16:00 uur worden de eerste gasten verwacht. Vanochtend dus nog tijd genoeg voor een bezoekje aan het campingparadijs van Hendriks in Ermelo. Een enorme winkel met allerhande campingartikelen. Het is vrijwel onmogelijk hier weg te komen zonder iets volstrekt nutteloos aan te schaffen. Handig hoor, zo'n knijpkat zaklantaarntje. Ben je niet meer afhankelijk van batterijen, die natuurlijk altijd leeg zijn als je ze nodig hebt.
In de middag druppelen de eerste familieleden binnen. Het wordt steeds drukker en gezelliger. Omdat het op een camping toch een beetje behelpen is brengen de gasten taart en hapjes mee. Erg lekker allemaal. De fik gaat tenslotte in de barbecue en de saté is niet te versmaden. De dag is redelijk droog verlopen, maar rond 22.00 uur volgde toch nog een stevige plensbui. In Mongolië is Mirjam door het tijdsverschil inmiddels jarig, dus nog even gebeld. Afgesproken morgenochtend nog even te facetimen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.