Toscaanse vergezichten

Italië, Gambassi Terme

Het weer zag er deze dag beter uit; zon en wolken, het was lekker om te lopen. Het huisje lag op de route. We hadden onverharde paden met schitterende uitzichten. Boven op een heuvel aangekomen, zagen we een busje waar een groep Koreanen op krachten konden komen dacht ik. Later zagen we ook een hele klas pubers lopen en nog enkele individuele pelgrims. We liepen soms in bosjes achter elkaar aan.
Onderweg zagen we geen dorpjes, dus geen cappuccino onderweg, wel een bankje waar we net met zijn vieren op pasten. Daar aten we lunch.

We kwamen bij Gambassi Terme langs het "Ostello Sigerico", niet voor ons; wij hadden weer een goedkoop appartement voor 62 euro voor 4 personen.

's Avonds aten we in een restaurant in de buurt. Els en Angelique hadden kabeljauw in tomatensaus, lekker maar wat weinig. Ze hadden graag er wat bij gehad, maar de "contorni" moet je in Italië er apart bij bestellen. Ze bestelden frieten maar die kwamen maar niet. De ober had het erg druk, hij was helemaal alleen met bedienen.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Hoi Dorothee en Els, Begrijp ik goed dat jullie nu met drie vrouw lopen? Loopt Angelique helemaal mee tot Rome? Ik zie aan het kaartje dat jullie toch al een heel eind op weg zijn, letterlijk en figuurlijk! Maar wat betreft tijd zijn jullie nu op de helft, toch? Succes vandaag en veel groetjes uit Velp! Tom.

Tom Posno 2017-09-20 08:39:32

Hoi Dorothee ben je aan het volgen, leuk maak ik de reis ook weer mee. Met het voorbij lopen van de ostello heb je wat gemist! Dat is werkelijk een prachtige plek waar ook heerlijk voor de pelgrims wordt gekookt! De ostello's in Toscane zijn over het algemeen zeer goede plekken om te verblijven!

Ton Wilbers 2017-09-20 21:15:52

Zo te horen/lezen hebben jullie de pas er goed in, bravo! Wij genieten heerlijk van de Griekse zon en maken ook, iedere dag, korte wandelingen. Maar niet de afstanden die jullie afleggen. Veel succes verder dames! Groetjes van Ton en Marij

Marij 2017-09-20 21:42:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.