Aankomst in Shanghai

China, Suzhou

De vlucht naar Shanghai ging goed, maar veel geslapen heb ik niet. We kregen op de nieuwe tijden ontbijt en lunch, dus midden in de nacht ontbijt (en rode wijn!) en 's morgens warm eten!

Shanghai heeft 23 miljoen inwoners. Onderweg met de bus naar het hotel in Suzhou zag ik dan ook veel hoge flatgebouwen. Volgende week vrijdag zullen we de hele dag in Shanghai zijn voor sightseeing.

Het hotel is erg chique, samen
met iemand van het ensemble deel ik een heel ruime kamer met 2 best wel brede eenpersoonsbedden. 's Avonds om half 9 zijn we vlakbij in de buurt gaan eten. Het eten staat in schalen op een plateau dat je rond kunt draaien. We zaten aan 2 ronde tafels. Voor diegenen die dat wilden, was er bestek (voor mij dus ook). We kregen een kopje warm water erbij om te drinken(!) maar hebben toen toch maar bier en cola besteld.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Een goed begin. Succes.

els.op.pad 2016-07-23 09:22:42

Je ziet de smog boven de stad hangen.

Reinier 2016-07-23 09:30:59
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.