Derde vrije dag

Italië, Massa

Deze dag hadden we rustdag aan zee, het zou mooi weer worden. 's Morgens hadden we rustig ontbeten in het hotel, daarna gekeken naar de volgende etappes en waar we dan zouden slapen. Twee collega's van Els zouden zaterdagavond met de auto komen en een week meelopen. We hadden daarom alvast een paar dagen de overnachtingen vastgelegd.

Na de boodschappen gingen we naar zee, vlakbij het hotel. We hadden ligstoelen en de lunch hadden we bij ons. Het zeewater was lekker met stevige golven. De voeten konden die dag uitrusten.

's Avonds hebben we heerlijk gegeten bij een Chinees. Dat was even weer iets anders dan pizza en pasta.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Even vakantie voor jullie voetjes, lekker aan de zee, dat zal heerlijk voelen! Het zandstrand ipv die stenige paden van de afgelopen weken!geniet ervan!

Elleke 2017-09-14 05:59:36

Hoi Dorothee en Els, Aan de foto's te zien lopen jullie er nog zomers bij; hoef je hier echt niet meer te proberen! Heerlijk voor jullie, een rustdagje, en heel verstandig ook! Ik kan me voorstellen dat een rondje Chinees supergoed smaakt na alle pasta en pizza! Succes bij jullie volgende etappe! Groetjes uit Velp, Tom.

Tom Posno 2017-09-14 08:48:33

Leuk! Een welverdiende rustdag. En mooi weer. Daar kunnen wij momenteel enkel van dromen. Hier is het volop herfst met veel wind, regen en vandaag maar 15°C. Geniet van het mooie Italië met al zijn zaligheden! (een onnodige raadgeving want aan de foto's te zien doen jullie dat al volop) Groetjes Lydia

Lydia Boons 2017-09-14 10:03:36

Prachtige foto van dat haventje!

Danielle 2017-09-14 11:12:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.