Nieuwe ronde, nieuwe kansen...

Nederland, Molenpad

Testrondje? Je zou toch denken dat we ondertussen wel enige ervaring hebben met camperen, maar toch gaan we testen, en wel onze nieuwe camper.
Het ging niet geheel zonder slag of stoot, en nog is niet alles geregeld, maar we gaan ervoor, kijken hoe het is om met 4x4 te camperen.
Dat heeft voor-en nadelen.
Dat 4x4 een voordeel is spreekt voor zich, we zullen ons niet snel meer vast rijden en kunnen nóg spannender weggetjes opzoeken.
Er zijn ook wel wat nadelen.
Het grootste nadeel is wel dat we niet meer door kunnen lopen naar achter, naar het woongedeelte, ik ging nog wel eens ‘achterin’ zitten om vast wat aan het eten te doen of iets te drinken te pakken ofzo en nu rijden we de file in en kan ik niet even iets gaan doen...
Ander nadeel is dat we onze garage hebben moeten opofferen, de fietsen hangen nu achterop de camper.
Toch denken we dat het het waard is, het 4x4 gebeuren is het waard.

Nu dus een klein maar leuk rondje.
We beginnen in Well, waar we als familie met elkaar bij Karlijn en Dimitri een paaslunch nuttigen.
Tweede paasdag gaat het door naar Hongarije, waar we Peter en Kim gaan bezoeken aan het Balatonmeer, tot dan logeert Yana bij ons en maken we nog een stop in Kreuzwertheim bij de camperdealer.
Hoe de terugreis eruit gaat zien is nog niet zeker, dat is van meerdere factoren afhankelijk, maar is ook voor ons nog even een verrassing!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hebben jullie ook ruimte ingeleverd? Ziet er wel stoer uit

marjatta 2019-04-22 18:13:00

Dan wens ik jullie heel veel reisplezier met het nieuwe reismobiel!!

Frans 2019-04-22 18:22:29

Het leven zit vol verrassingen. Welke, daar komen jullie vanzelf wel echter. Heel veel plezier van jullie toch wel heel stoere camper. Ik ben ontzettend benieuwd of de voordelen uiteindelijk tegen de nadelen opwegen. Wij gaan begin mei op stap. Heel veel plezier.

Jan B. 2019-04-22 19:23:29

Wat een leuke foto van de hele familie bij Carlijn. Veel plezier in Hongarije Waren wij eruit ? want wij hadden je bericht niet ontvangen.

Ria van Arkel 2019-04-23 08:35:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.