Kroatie

Italië, Trentino-Alto Adige

Met mijn slaperige hoofd heb ik door dat er iets niet klopt.... ik hoor een enkel vogeltje dus het is nog vroeg in de ochtend, draai me om en voelnattigheid.... het regent! Niet alleen buiten, maar ook binnen en wel boven mijn bed! Piet wordt wakker van mijn gestommel en zodoende zijn we 5 minuten later samen volop in bedrijf. Alle kleren in de kast zijknat en mijn bed is doorweekt.
Een waterig einde van een gezellige week met Gerda en Reinier.
Zij zijn met de auto naar Kroatië gekomen en we hebben de afgelopen week met elkaar opgetrokken. De eerste dag stond Plitvice op het programma, een gebied met 18 meren en 92 watervallen, het was echt prachtig.De hele kust langs de Adriatische zee is zo wie zo prachtig om te rijden.
De bergachtige kust met veel oude stadjes, van Lezhë in Albanië tot Triëste in Italië, het was een mooie rit, die we het gedeelte door Istrië samen met Gerda en Reinier gereden hebben.
En dan begint zo’n beetje de terugreis, Reinier en Gerda over de snelweg weer snel naar hun eigen bed, genoeg van hotels en wij op ons gemak met nog wat bezoekjes onderweg.
Maar eerst de Dolemieten, daar verheugen we ons op!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's weer Rietje ! Is de lekkage een beetje verholpen ? goede terugreis ! xx

Tjetty 2018-06-20 16:28:26

dakraam opengelaten? Wat een mooie plaatjes weer. Krijg ook zin in de vakantie.

marjatta 2018-06-20 18:41:36

Mooie foto's en "mooi" verhaal. Komt mij bekend voor hebben ook al eens zoiets aan de hand gehad. Onze reis zit er bijna op zaterdag weer op de boot en zondag vanuit Frankrijk naar huis. Mooi land Ierland.

Jan Berkelaar 2018-06-21 13:32:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.