Verdwaald

Verenigde Staten, Cascade

De afgelopen dagen hebben we verschillende 'Scenic Byways' gereden, van die wegen waarbIj je de snelwegen mijdt en langs de mooie plekjes wordt geleid.
De staten Washington, Oregon en Idaho zijn boven verwachting mooi!
En vandaag was de Payette River byway aan de beurt.
We zagen een bordje dat we langs een camper servicepunt zouden komen, dat kwam mooi uit want we hebben gewassen en dus weer water nodig. Zoals vaker het geval is hier met verkeersborden, er staat één keer een bord, en van daar af moet je zelf je weg maar vinden, dat ging vandaag niet helemáál zoals we gewend zijn..... we kwamen achter het politieburo uit met de neus van de auto een meter van een hoog hek met prikkeldraad en daar stonden ze opeens.... 7 mannen in zwart wit gestreepte pakken stonden ons aan te kijken.... uhm.... gevangenen... niet bepaald een kraan dus, laten we hier maar wegwezen dit is vast niet de bedoeling!
We vervolgen onze scenic byway en zien een bordje 'Hotsprings'
Dat is lekker! Dat gaan we even doen, over een uurtje liggen wij lekker in een warm bad.... dachten we.... Na 10 km wasbord graffelweg en minstens een uur later staan we voor een dicht hek 'closed on Tuesday'
De Navigatie heeft inmiddels een andere route bedacht, het kan nooit slechter zijn dan de grindweg van net dus we gaan ervoor!
Deze weg wel héél erg scenic, hij kronkelde omhoog tot 2100 meter en de nav blijft zeggen dat het goed komt.
Dit zandpad is ongeveer zo breed als de auto is, en soms iets smaller, maar er is licht in de duisternis.... volgens de nav komen we over 25 km weer op onze oorspronkelijke weg terug, keren is hier onmogelijk dus we moeten door met in mijn achterhoofd die knipperlichten ten teken dat er in de omgeving bosbrandjes zijn.
Piet heeft zijn hart weer opgehaald vandaag, en jullie worden op mijn verhaaltje getrakteerd, want ik zit liever iets te doen, als ik naar buiten kijk, kijk ik namelijk in een gat van 2 km diep!

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Vreselijk mooie beelden, maar wij blijven straks liever wat dichter bij de bewoonde wereld en begaanbare wegen. Als je echt alles een keer wilt meemaken...........ja Piet ik geef toe, dan zit er niets anders op dan dit avontuur off the road. gr. M&L

Leo & Marja....... 2017-08-17 20:23:55

Wow, mooi

Anneke 2017-08-17 20:49:29

Geweldige foto's. Wat een vehaal weer!!!! Spannend!

Frans 2017-08-18 00:21:55

Een vraagje wanneer zijn jullie in Tuscon? Wat zien jullie ongelooflijk veel.E de Ausies zijn ongelooflijk dankbaar en zeker t.Janie dat ze in jullie huis zijn. Goeie reis verder.

Huig en Annie 2017-08-18 13:58:25

woow unreal ... allemaal in the US. Dat hertje was dat echt of neppers?? mooie foto's weer hoor

Silly me 2017-08-20 04:21:08

hoi, wat is het allmaal prachtig, wat jullie zien. Ik kondeze pas vandaag openen, want wifi bij ons op de camping is heel slecht. Ik ben ook bang dat ik van je mailingliijst ben afgegooid. Ik kreeg de vorige keer dqt ik het probeerde eenmelding dat ik afgemeld ben. Wil jemij erweer opzetten? Liefs

marjatta 2017-08-22 17:01:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.