Prenatazione.

Frankrijk, Saint-Étienne-de-Tinée

Nadat het grootste deel van de meute was vertrokken, dus rust in de tent, opgestaan en om acht uur met Corrie en Rien ontbeten. Zij gaan door richting het zuiden over de GR5 naar Nice en zullen daar hun 'project' afsluiten. Na drie dagen min of meer met elkaar te hebben opgetrokken, nemen we afscheid.

In de ochtend is het eerst wat kleding wassen. Daarna de kaarten op tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe het weer zich gaat ontwikkelen. De vooruitzichten zijn voor de bergen niet gunstig, een toenemende onstabiliteit en vorming van buien...... Eerst maar eens de grens over.

Bij het bureau voor toerisme krijg ik te horen dat in Isola 2000 alles dicht is, geen overnachtingsmogelijkheden. Dan maar in één keer door naar Italië. Terug in de gîte heb ik meteen maar via internet gereserveerd in het 'Rifugio Valasco'.

Eind van de middag is er net als gisteren weer veel bewolking, maar het blijft droog. Als het een beetje meezit, is dat mogelijk ook de tendens voor de komende dagen en moet ik er dus voor zorgen in de middag tijdig een slaapplek te hebben.

In de avond zit ik met een groep Fransen aan tafel, die ook in Larche in de gîte waren. Grappig als je elkaar zo weer tegenkomt.Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Zie nu pas de kop van het verslag, héél Italiaans en het betekent (effe googlen) ... conferma di prenotazione: boekingsbevestiging. Hà, meer van dit, dan leer ik ook nog een mondje Italiaans voordat ik naar Rome afreis !!! Liefs, Aaf

Aafke Buijs 2016-06-29 12:33:37

Ik ben benieuwd of jouw boots de Laars al hebben bereikt? alles goed? groeten, Alessandra

Alessandra 2016-07-01 12:27:18
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.