Herroutering.

Frankrijk, Vroncourt-le-Côte

Vandaag ben ik later wakker geworden dan anders. Nadat ik Aafke heb gebeld heb ik eerst ontbeten en vervolgens weer wat spulletjes gewassen. Een bezigheid die je bijna dagelijks doet in verband met de hoeveelheid kleding. Daarna heb ik een groot deel van de ochtend en middag de route voor de komende week bekeken en besloten dat ik vanuit Vroncourt niet naar het oosten ga richting Vittel om op de geplande route te komen, één van de GR-routes, maar doorsteek naar Besançon, om van daaruit in de richting van Nyon aan het meer van Genève te gaan. Dat betekent dat ik van dag tot dag zal moeten bekijken wat de volgende locatie zal zijn en welke route ik dan zal gaan volgen.....

In de avond weer mijn eigen potje gekookt. Het doet mij denken aan de leuke tijd die ik heb gehad in Rimburg (de R staat echt goed) tijdens mijn plaatsing in Brunssum.



Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Hoi Jan, Nog gefeliciteerd met Wijnand. Goed dat hij z'n master heeft gehaald. Als je zo door gaat kun je gemakkelijk voor eind oktober terug wandelen. Jan we genieten van je verhalen. Ga zo door.

Douwe en Rinca 2016-05-23 18:52:45

Heerlijk om je verhaaltjes te lezen, het is bijna of je naast me zit, bijna ...... Hoop je straks nog op skype te zien/spreken. Moest je de hartelijke groeten van Mem doen ! Liefs, Aaf

Aafke Buijs 2016-05-23 19:01:02

Ha Jan, steeds weer leuke verhaaltjes (wordt al een heel verhaal!). Hoe zit het nu met je kilometers? In je blog staat 427 en jij hebt het over meer dan 600?

Wout 2016-05-23 19:11:33

Enne.... Fijn dat t goed gaat!

Wout 2016-05-23 19:12:03

Jan, weer genoten van je verslagen. Je bent al een eind op weg. Overhaast niets en voorkom blessures. Groeten uit Friesland.

Koos Herbrink 2016-05-23 19:49:06

Jan Wah! Je hebt al veel gelopen en al veel meegemaakt, ik vind 't fantastisch hoe je er bijna een feestje van maakt !! En dat je nog de energie hebt om alles zo goed bij te houden. Eigelijk ben ik jaloers.... Heerlijk zo door die bossen en landweggetjes te lopen, mooie en minder gezellige ontmoetingen , het hoort er allemaal bij... Jan nog een super fijne tocht en tot later

Margriet uit Limal.... 2016-05-23 21:46:56

Hi Jan wederom genoten van je gedetailleerde verslag. Het leest als een leuk boek. Je hebt inmiddels veel gelopen en ook veel gezien en zo te lezen blijft je spirit nog steeds positief. Ben je nooit bang om zo alleen door die afgelegen streken te wandelen? Of valt dat wel mee. Wel geniet maar dan genieten wij ook! Wederom een goeie reis gewenst. Groet Ed

Ed Frieser 2016-05-24 00:46:38

Mooie verhalen Jan! Ik krijg bij het lezen ontzettend zin om ook weer op pad te gaan. En die route via Besancon, die ga ik in augustus ook lopen. Ik heb geen idee wanneer jij daar ongeveer bent, maar misschien komen we elkaar nog tegen. Ik houd je route in de gaten, en laat het natuurlijk weten als we bij elkaar in de buurt zijn. Ik vertrek op 12 augustus vanuit St. Hippolyte over de GR5 richting Pontarlier, en pak daar de Via Francigena naar Geneve en door naa Italië.

Esther 2016-05-24 07:34:19

Hoi Jan, jij en Aafke gefeliciteerd met het behalen van de master door Wijnand. Reuze knap. Hij wordt t.z.t vast professor. Prachtige reisverslagen. Je reis gaat voorspoedig denken wij. Hou je goed.

Janaco en Bram 2016-05-24 11:05:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.