Cammino di San Benedetto

11 mei 2018 - 31 mei 2018

De Cammino di San Benedetto is een 'pelgrimstocht' over 310 kilometer van Norcia naar het klooster Montecassino. Na de aardbeving in 2016 zijn er in Norcia nog steeds beperkte overnachtingsmogelijkheden en is de treinverbinding nog niet hersteld. Vanuit Rome nemen we de trein naar Spoleto, blijven daar het weekend even rond kijken en nemen dan maandagochtend de bus naar Norcia om de eerste etappe naar Cascia te lopen.

De afgelopen weken is de aardkorst weer een beetje onrustig in het gebied, maar komt de seismische activiteit niet boven de 3.0 op de schaal van Richter. We zullen maar niet teveel stampen!

Dit keer gaan we niet op de 'bonnefooi', maar hebben we bijna voor alle nachten alles al besproken. Geeft een stukje rust en met wat minder weer is het ook wel fijn om te weten dat er aan het eind van de dag 'dak, brood en bed' is geregeld.

Alle foto's van deze reis

De reisverhalen van JohnTube volgen

Ontvang een email zodra JohnTube een nieuw reisverslag schrijft.

Reisverslagen

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van JohnTube

Samen op weg naar Firenze. 31 aug 2016 - 20 sep 2016
Stappend naar Rome 2016 19 apr 2016 - 30 aug 2016