Schiphol

Nederland, Amsterdam

............word ik 7 uur later weer wakker en zitten we 1 uur voor de overstap in Londen. Ik ben echt helemaal van de wereld geweest, ik had werkelijk het gevoel dat ik maar een paar korte momentjes ben weggeweest, maar ik begrijp van Jacqueline dat ik echt heb geslapen. Dat is wel lekker, de tijd is voorbij gevlogen. We krijgen nog een simpel ontbijtje voorgeschoteld, yogert met met wat kruimels en gedroogde noten, een platgeslagen muffin en een kop koffie. Maar goed, ik ben pas net wakker en veel meer trek heb ik eigenlijk ook niet. Tijdens ons ontbijt zien we een kort filmpje over de procedures hoe over te stappen op Heathrow, zorgen dat je op de goede bus naar de juiste terminal zit, dat is nietmoeilijk. Op voor het laatste uurtje.

We cirkelen een keer rond Londen voordat we mogen landen. Rond 14.00 LT (London Time, ter info voor Rob), landen we. Via de paarse route (flight connections) gaan we met de bus van terminal 4 naar 5. Weer een Security check en weer een controle en nog een keer de tassen door de scanner. Je zou er niet gek van worden als niet voor je een Indiase familie voor je hebt die een volledige inboedel van drogisterij in de koffer heeft en alles minder dan 100 ml. Volgens mij zijn het wel 100 losse items en bij elke item vraagt ze aan de douanebeambte; and this one? and this one? Maar goed ook dit overleven we en we gaan door naar gate A6, waar we vertrekken om 16.05 LT. Het is druk op Heathrow na bijna een half uur file van vliegtuigen vertrekken we rond half vijf, op naar Schiphol/Amsterdam.

Een uur later komen we op Schiphol aan en halen we onze koffers op. Tot onze grote verrassing staat Sanne ons op te wachten, met een ballon "welkom thuis", hartstikke leuk. We drinken met ons vijven nog een kopje koffie en lopen dan gezamenlijk richting de uitgang. Rob en Yvonne gaan met de trein terug naar huis en wij in de Twingo van Sanne. Na ruim 3 weken met elkaar te zijn opgetrokken nemen we afscheid van elkaar, hier scheiden onze wegen zich. We hebben samen een fantastische vakantie gehad.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.