Dallas City

Verenigde Staten, Dallas

Om half negen zitten we aan het ontbijt in ons hotel. Typisch Amerikaans natuurlijk, eieren, spek, geroosterd brood, muffins, gebakken aardappeltjes en bovenal natuurlijk plastic borden en bestek! Maar goed eerlijk is eerlijk, smaak is goed.

Zo eerst naar de Walmart, even wat algemene inkopen doen. Water, andere frisdrank, chips, pinda's, paar flessen wijn, coolpacks (voor koude drankjes in de auto) en nog wat kleine zaken. We besluiten om ook maar een TomTom te kopen, kaart lezen lukt niet meer zo goed en de telefoon/iPad met GPS kaarten is erg langzaam. Rob koop ook een telefoonkaart met een USA nummer en een onbeperkt aantal Gigabytes. Altijd handig en stukken goedkoper dan op je eigen nummer roamen.

Met de kofferbak vol rijden we naar Dallas en gaan achtereenvolgens naar the museum at the Sixt Floor, met een tentoonstelling over de moord op JF Kennedy. Daarna gaan we naar de Reunion Tower voor een schitterend zicht over de stad en de verre omgeving. Daarna gaan we wat drinken en eten bij Hooters. Jonge meiden in veel te korte broekjes (vinden onze meisjes) en veel te laag uitgesneden t-shirts (vinden onze meisjes)! Maar aan een drankje waren we echt toe en de nacho's zijn heerlijk, ook het tweede portie nacho's is erg lekker, verder gaan we maar niet. Inmiddels is Rob druk bezig met zijn nieuwe simkaart, volgens mij lukt dat nog niet zo goed, hij staat buiten druk te bellen en wij eten de de laatste nacho's op.

Voordat we weggaan bij Hooters wil Rob natuurlijk nog met een van de meisjes op de foto. Onder de goedkeurende blik van de fotograaf (Yvonne zelf) wordt de aandoenlijke foto gemaakt. Aan de overzijde van de weg bevindt zich het hardrock café van Dallas. In the shop worden een t-shirt en sleutelhangers en speldjes gekocht en aansluitend gaan we ook hIer wat drinken.

Jacqueline en Yvonne hadden in een folder nog een leuke winkelstraat gezien en ook daar wordt een bliksembezoek aan gebracht. Hiervoor gaan we wel met de auto en met de TomTom overbruggen we die 5 mile vrij vlot. Ook hier pakken we nog een terrasje onder het genot van life music van een zanger met gitaar. Hij brengt een breed country en Western repertoire ten gehore. Dan vinden we allemaal welletjes zo en rijden op "huis" aan en trekken in het hotel nog een "eigen" flesje wijn open voordat we gaan slapen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke eerste dag al! Pap niet op de foto bij hooters? Toch jammer :)

Sanne 2015-09-20 10:59:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.