Lafayette en andere gasten

Frankrijk, Chavaniac-Lafayette

Uitkijkend over de rozentuin richting bergen zit ik in de tuin van Lafayette zijn geboortehuis. Een hele pief in zijn tijd, Napoleon, Washington, Marie-Antoinette. Allemaal matties. Wikipedia zeg ik.

Vandaag was het lekker wandelen. Mooie veldwegen en soms zo’n steil grind pad. Niet zeuren, koeien kunnen dit ook, zag ik aan de achterblijfselen. De paden hier worden goed onderhouden en ook belopen gezien de afdrukken van schoenzolen. Maar ik heb nog geen wandelaar gezien al die tijd.

Vandaag was mij enige gezelschap een steentje in mijn schoen. Net na onze kennismaking was het maar een druk aanwezige gast, maar toen hij een comfortabel plekje had gevonden had ik er geen kind meer aan.

Voor vannacht een tent op palen. Grappig voor kinderen. En mij.

Oh. En zien jullie ook het verschil tussen loofbos en naaldbos? Een beetje?

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Wow dat je met dat steentje hebt gelopen zeg! Ik geloof dat ik toch wat moeite had gedaan om die er weer uit te werken...

Yvonne 2022-06-01 19:59:27

Je kunt het beste doorlopen. Wanneer je de moeite neemt om rugzak los te gespen, plekje zoeken om te zitten, schoen uit, steentje weg, sok schoonvegen, schoen weer aan en tas optuigen, ben je zo 5 minuten bezig. 3 minuten later weet de weg dat er een vacature tot gezelschap is en schop je het volgende steentje alweer naar binnen.

olga.wandelt 2022-06-01 20:06:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.