Een goed begin...

Nederland, Venlo

Nou, de kop is er af! Blij dat ik onderweg ben en alles wat nu nog onhandig was straks doodnormaal wordt. Heb ongewennig de rugzak gedragen, ongemakkelijk op een bankje mijn lunch gegeten, mensen gezegd onderweg naar Rome te zijn. (Oh! Wat een avontuur! Waar ben je gestart? Nou, ehm, drie straten terug...) Heb uren gewandeld en uiteidelijk de watten gevonden. Corrie heeft me er ingelegd. Wat ben ik verwend. Heerlijk gegeten, goed geslapen en met een dikke knuffel weer op pad gestuurd. Een goed begin is het halve werk, zo is het maar net! Hé, en laat ik maar niet vergeten met het beste weer ter wereld vertrokken te zijn! Bofkont.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Het eerste traject noemde ik alleen de plaats van die dag. Man, wat heb je veel uit te leggen als je zegt dat je naar Rome loopt. En dan nog maar te zwijgen over de blikken die je toegeworpen krijgt.

Everdiene 2017-04-24 07:52:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.