Place pour le nuit...?

België, Andenelle

Op het volle terras op het dorpsplein van Andenne zou me ongetwijfeld wel iemand kunnen helpen met het vinden van een plekje om te kunnen overnachten vandaag. Toch... De serveerster stuurde me of terug naar Huy, of alvast door naar Namen. Maar eerlijk gezegd had ik een kwartiertje eerder al mijn voeten moeten laten koelen van de tocht vandaag, dus terug naar af of alvast de etappe voor morgen er aan plakken was geen optie.

Nadat het voltallige terraspubliek hun Google-Maps had gecheckt, met overigens dezelfde conclusie als ik, heb ik mijn wandelkennis Ria maar gebeld. Zij had al een bed geregeld wist ik, dan maar een stukje opschuiven toch!! Maar er was nog een kamer vrij in de oude watermolen, kon zelfs nog kiezen uit één van de drie bedden op mijn privé slaapzaal. Alles komt goet!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dat is het mooie van pelgrimeren. Het komt inderdaad altijd goed. Maar eh, loop je niet de verkeerde kant op met al die Santiagoschelpen?

Everdiene 2017-05-02 19:04:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.