Romeinse wegen

Frankrijk, Coole

Het is onmogelijk met foto's weer te geven hoe groot en uitgestrekt hier het land is. Koolzaad, koren en windmolens zover je kijken kan. En met zo'n mooie wolkenlucht als vandaag was het werkelijk prachtig! Gelukkig maar, want de wegen zijn hier kaarsrecht en onmetelijk lang. Bij aanvang van de weg vond ik nog een mooi plekje in de schaduw om even wat te rusten en te eten, op de helft van deze streep deed ik dat nog een keer, nu op het trapje naar de deur van een windmolen en op het einde van de straat ben ik weer gaan zitten. Het was dan ook al 2,5 uur later inmiddels.

Gelukkig had ik gezelschap van Robbie en Pascal. Later kwamen ook nog Annie en Dave, Dat maakt het lopen wel een stuk gemakkelijker. Ilse was er, Anouk, Bono, zelfs John Paul & Ringo...

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mooi die windmolens hè. Maar vond het altijd wel een beetje eng om er onder te lopen. Zag levendig voor me hoe die wieken mij zouden doorklieven.

Everdiene 2017-05-27 11:56:51

Ringo Paul and John zijn leuke muzikanten 😉😃

marij.is.weg 2017-05-30 16:09:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.