Servaas

Nederland, Eijsden

Bijtijds op weg want ons ontbijt had een aanlooptijd van 5 kilometer; Valkenburg. En de pas zat er goed in want tegen enen zaten we al achter een colaatje bij station Maastricht. Door naar de Sint Servaas voor een stempel in mijn pelgrimspaspoort en terug naar zijn brug waar Sandra naar noord en ik verder door naar zuid vertrokken. De wolken konden het niet meer langer ophouden en begon me met hagel te bekogelen. Toen het daadwerkelijk begon te regenen heb ik gedreigd met mijn poncho, dat volstond. In Eijsden ontving Lian me met open armen in een prachtig mooi, oud en aangenaam vakwerkhuis. Mijn voorlopig laatste avond in Nederland is moeiteloos naar zijn eind gekletst.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ach cola. Tijdens het wandelen, als het warm is doe ik er een moord voor. Weer thuis drink ik het nooit. En wat is het leuk als mensen meewandelen hè. Ook prima als ze weer vertrekken overigens . Tsja, dat blijft een beetje vreemd.

Everdiene 2017-04-28 07:08:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.