Rondje Walcheren

Nederland, Vlissingen

Na een onstuimige nacht werd ik wakker omdat de zon op m’n tent scheen. Hoe lekker! Alles droog ingepakt voor een rondje Walcheren.

Eerst Middelburg, een mooie oude stad, beetje ontbijt, beetje koffie en daarna op de pedalen naar Westkapelle. Die Zeeuwen zijn geen dommeriken. Ze hebben het landschap voorzien van hele vele heggen waardoor de wind regelmatig buitenspel wordt gezet. Het mooie fietspad terug door de duinen naar Vlissingen maakte er een vakantiedagje van.

Of ik het echte Walcheren nu heb meegemaakt durf ik niet de zeggen. De terrasjes waren leeggespoeld en ik hoorde meer Spaans dan Duits op straat. Misschien keertje terug als ze ontdekt hebben hoe die wind uit kan….

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

He Olga, wij zijn de 'dode draad' route nu aan het fietsen. We zijn in Vaals begonnen en nu in Antwerpen. Ons plan is om morgen te fietsen naar Steeneken. Net onder Hulst. Wat is jouw planning?? Enne een leuke website is campspace.com! We hebben het niet geprobeerd maar ziet er leuk uit. Hilde en Mark

Hilde 2021-08-08 20:50:11

Leuk je verslagen te lezen veel succes

Joost Jansen 2021-08-08 23:13:21

Nog meer Hollandse luchten. Ik word er blij van.

Everdiene 2021-08-10 07:22:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.