Besancon

Frankrijk, Besançon

Een taartje bij de lunch! Dat was toch wel de verrassing van vandaag. En zo'n klein spontaan feestje was ook meer dan gewoon welkom. Had gisteren besloten twee kleinere etappes samen te voegen en de sprong naar Besancon te maken om er daarna meteen een rustdag achteraan te plakken. Carla loopt deze dag mee, Marion laat zich rijden. Deze dames heb ik links en rechts ontmoet en nemen morgen de trein naar huis.

Eigenlijk zou je dit bijna een werkdag kunnen noemen. De ochtend gaat nog lekker fris en fruitig. Mooi landschap en kilometers maken. De middag smelt je op het asfalt en komen de industrieterreinen in beeld. Energie loopt weg en tegen de tijd dat je in het centrum beland, is het de hoogste tijd om uit te klokken.

Om half 8 waren we al op pad want het aantal kilometers vandaag zou de te behalen temperatuur evenaren. En dat klopte. 35 graden knipperde op het uithangbord van de pharmacie.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Die temperaturen zul je in Italië ook nog wel krijgen. Alles voor 12 uur gaat goed (maakt niet uit hoe warme en hoeveel km), alles na 12 uur wordt steeds meer voortslepen.

Everdiene 2017-05-28 07:43:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.