Weer ander weer

Verenigd Koninkrijk, Patterdale

Regen. Of mizzle zeggen ze hier. Motregen waarvan je denkt niet nat te worden maar uiteindelijk toch wel zo blijkt te zijn. Miezerregen, het lijkt toch verdacht veel op de mizzle in tweede instantie. En wind! Heel veel wind. Mijn tentje staat te klapperen en lijkt de wind- en watertest te doorstaan. Volgens de voorspellers blijft het de hele nacht zo om morgen tegen 6 op te houden zodat er weer ruimte is voor een mooie dag. Prima, ik stem voor!

De wandeling vandaag was zoveel gemakkelijker dan gister. Een zwarte piste, zonder sneeuw dan wel, omhoog, straffe wind in de rug en daardoor gewiebel op de vlagen en een mooie afdaling naar beneden. Zoveel anders dan die stijle klim van gister die ik met handen en voeten moest voltooien. Ik vond het zowaar leuk vandaag.

Wat ook meewerkte aan het goede gevoel was dat ik op deze camping wèl direct welkom was, niet zoals gister bot werd weggewuifd. Scholen hebben hele verblijven afgehuurd en dan mag er niemand anders zijn. Vreemd, lastig, maar een beetje vriendelijker dan; “no, no place.” had wel gemogen. Uiteindelijk een stapelbed gevonden hoor, in een prachtig hostel, met goede keuken, lekker warm bed, fijne douche... Leuk joh, kamperen!

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wat jammer nou dat je zo’n slecht weer had!! Maar je hebt het goed opgelost hoor.

Mieke 2019-07-18 21:19:02

ha olga! Het is daar ook ontzettend mooi wat ik zo zie op jouw prachtige fotoos! Ik zie wel dat je jouw dagelijkse kopje koffie hebt ingeruild voor een dagelijks biertje! Ook lekker!

angelique.in.de.zon 2019-07-18 22:42:39

Mooi, mooi, mooi! En hou dat goede gevoel vast. Vervelende mensen vooral heeeeel snel vergeten.

Everdiene 2019-07-19 20:09:31

Wij hebben precies hetzelfde gelopen! Heb je gekampeerd voor Patterdale? Maarre....Italiaans bier in Engeland??? 🧐

Marianne 2019-07-20 19:07:35

Vond het een mooi gezegde " a light drizzel" oftewel pleuris weer.... Leuke foto's

José 2019-07-26 23:30:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.