Sarajevo - Podčetrtek

Slovenië, Podčetrtek

Vandaag niet veel spannends te vermelden, voornamelijk een lange dag in de auto. Voor we gaan ontbijten, lopen we nog even langs de kapper bij ons in de straat. Johan was de afspraak thuis voor de vakantie vergeten, dus het is wel nodig. Hij heeft om 10 uur plek. Dus we ontbijten eerst, laden de auto vol en zijn om kwart voor tien bij de kapper, Johan is meteen aan de beurt. In een razend tempo wordt het haar geknipt en geschoren en aan het eind van het liedje moeten we 5 euro afrekenen. Lekker goedkoop 😁. We rijden dan nog naar een shopping center in de hoop een elektrische koelbox te vinden voor op onze laatste camping, waar we geen koelkast hebben, maar helaas. Hier kunnen we wel nog even goedkoop wat boodschappen doen en rond 11 uur rijden we dan echt weg uit Sarajevo. Geweldige stad, waar we graag nog een keer terug komen! De reis loopt voorspoedig, tot we rond 15 uur bij de grens met Kroatië komen. Uiteindelijk rijden we pas rond kwart over vijf/half zes Kroatië binnen, ruim twee uur staan wachten dus. Geen pretje. De grens Kroatië/Slovenië heeft gelukkig geen rij, al moeten we ook hier onze paspoorten laten zien. Hadden we niet verwacht, want allebei EU. Uiteindelijk komen we rond half acht aan op de camping. We hebben een supermooie tent, al is ie niet heel groot. Er zit een bed in, koelkastje, douche en WC en dat was het wel. Wel een leuk terrasje erbij. Ben benieuwd hoe het glampen hier bevalt! We zitten op een glamping die onderdeel is van een groot resort, met aquapark, sauna, thermen en nog veel meer. Nadat we onze spullen gedropt hebben, rijden we naar het thermen gedeelte, wat zo’n 800 meter verderop is. Daar is een restaurant waar we wat eten. Het is blijkbaar feest vandaag op de camping, het is er superdruk en er is een springkussen, popcorn, optredens en nog veel meer. Wel heel leuk en we horen hier en daar ook wel wat Nederlanders. Verder is de camping mooi en heel duurzaam en bewust. We moeten het afval goed scheiden, op onze kussens lag een stukje boom als cadeautje om ons dichter bij de natuur te brengen, het restaurant is 100% glutenvrij, de shampoo is bioeco en ga zo maar door. Supergoed en eigenlijk wel heel leuk! Van dat glutenvrij is overigens niks te merken, het eten was superlekker! En we waren er ook best aan toe, zo rond 20.30 uur. Naast ons op de camping zit het mega aquapark, daar gaan we morgen maar eens vertoeven. Lekker relaxen en de glijbanen uitproberen!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Geen foto van Jkjam z'n kapsel???

Sjoukje 2019-08-16 22:43:06

Gelukkig dus toch n koelkastje in de tent☺️Maar goed dat die elektrische koelbox er niet was😜 Veel plezier met alle glijbanen etc..😘😘

Jellan 2019-08-17 08:29:47

Leuk hoor jullie verhalen te lezen!! En nu ff chillen he!!! 😎😎😎

Gerda 2019-08-17 21:00:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.