Dagje shoppen

Verenigde Staten, Las Vegas

Vandaag wordt weer een echte vakantiedag!

Na eerst op het gemakje een uitgebreid ontbijt te hebben genuttigd in het casino cafe van ons hotel, zetten we koers naar één van de vele outlet shopping centra's van Las Vegas. We zetten koers naar Outlet centra North en besteden hier de rest van de dag, waarbij een groot deel van de overgebleven Dollars er in rap tempo doorheen jagen.

Als we reeds 2 keer heen en weer naar de auto zijn gelopen om de grote hoeveelheid tassen in te laden en de klok alweer bijna 4 uur aangeeft, zetten we koers terug naar het hotel om lekker in het zwembad te gaan liggen.

We chillen tot half 8 bij het zwembad en eten een fantastische maaltijd bij een fout restaurant welke geheel is voorzien van spiegels en neon verlichting. Omdat we toch in de buurt zijn rijden we daarna door naar Circus Circus, waar we genieten van de trainingshows van diverse acrobaten.

Eenmaal terug in het hotel is het weer ouderwets tijd voor Blackjack tot diep in de nacht. Het geluk is vanavond met ons en waar we vanmiddag de Dollars zoveel mogelijk hebben uitgegeven, hebben we nu ineens weer een flink bedrag op zak.

Helaas zit er dus niets anders op dan morgen maar weer eens wat shops in te duiken........

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.