In de voetsporen van John Wayne

Verenigde Staten, Monument Valley


Vanochtend hadden we voor het eerst een ontbijt bij het hotel inbegrepen. Echt bijzonder was het niet, maar een simpel croissantje met een kopje groene thee en jus d'orange is ook wel weer eens lekker!

Na het uitchecken zijn we vertrokken naar Monument Valley op het grondgebied van de Navajo's. Hier zijn veel van de bekende cowboy/western films opgenomen, zoals Once Upon A Time In The West en Back to the future III. Het uitkijkpunt was erg mooi, maar de off road senic view die we daarna hebben afgelegd was pas echt spectaculair! Het off road rijden was op zich al een heel avontuur! De omgeving was opnieuw super gaaf! En op de meeste stukken waren we helemaal alleen. Heel warm was het vandaag wel, dus het was wel prettig dat we gebruik konden maken van onze airco gekoelde auto tijdens deze senic view drive.

We hebben weer veel mooie plaatjes geschoten en genoten van het landschap. Het was weer adembenemend! Vervolgens hadden we nog ruim 3 uur af te leggen naar ons hotel in Moab. Waarbij er op de weg echt heel veel waarschuwingen waren voor overstekend wild... Gelukkig hebben wij alleen maar vliegen en vlinders doodgereden ;-) Op het eind werd het zelfs nog spannend of we op tijd in Moab zouden arriveren. We konden tot 20uur inchecken. Volgens de tomtom zouden we dat precies halen. In Moab aangekomen, konden we het motel alleen niet vinden. Dat was dus even stressen!

Jeroen besloot een zijstraatje in te gaan om daar even stil te staan om het motel te bellen, en toen bleek daar heel toevallig het motel te zitten! En het was 19.58uur, dus we hadden geluk! Mariska sprintte meteen de auto uit om zich te melden bij de receptie... Maar die was gesloten... Gelukkig reageerde iemand op ons geklop en mochten we nog inchecken! Achteraf was de stress niet eens nodig. De meiden van het motel hadden netjes een briefje op onze kamer gedaan en de sleutels binnen gelegd!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.