Uitgaan Las Vegas style

Verenigde Staten, Las Vegas


Na 3 uur rijden zijn we dan eindelijk in het gokwalhalla van het westelijk halfrond, Las Vegas....!!! De thermometer in de auto geeft een temperatuur aan van 42 graden...Het zonnetje schijnt fel en alle neonverlichting staat al aan. Het weekend is begonnen en dat is te merken... Het is super druk op de weg!

Aangekomen bij 'the place to be' in Las Vegas, de Strip, wordt het pas echt overweldigend. Het is zo druk dat we amper stapvoets kunnen rijden. Gekkenhuis. En dan die achterlijk grote hotels. Zo ontzettend groot, zo ontzettend over de top ... We voelden ons een beetje verloren in de massa en deze waanzin. We hebben onze auto geparkeerd bij ons hotel Bally's en wilden gelijk inchecken. De parkeergarage bevond zich achter hotel Paris, wat naast Bally's ligt. Het was binnendoor echter nog ruim 15 minuten lopen voordat we bij de receptie van Bally's uitkwamen! binnen is alles net zo groot en over de top als buiten. De duurste winkels, 10.000.000 restaurantjes, grootse casino's en dan nog de lobby, de kamers zelf, een zwembad, een nachtclub, een theater en publieke toiletten zijn gevestigd in ieder hotel.

En de mooie, speciale hotels zoals Paris, The Venetian, Flamingo etc, hebben nog iets extra's zoals een eiffeltoren, een tropische vogel habitat of gondels waarin je je even echt in Italië waant. Echt alles hebben ze IN en BUITEN het hotel gebouwd om ons het idee te geven dat we in bijv. Parijs zijn... Echt gestoord dus. We kregen kamer 1734, op de 17e etage. Ook dit was weer een flinke wandeling! er kwam maar geen eind aan de lange gang waarbij onze kamer uiteraard helemaal op het einde zat! Jeroen ging met onze koffers naar binnen en ik liep er vrolijk achteraan. Na het halletje, kwamen we in een super grote suite inclusief jacuzzi, die midden in de kamer op een verhoginkje stond geposteerd! Bovendien konden we vanuit onze kamer de beroemde fonteinen van het Bellagio zien. Had Jeroen speciaal geregeld voor de verjaardag van Mariska!

Mariska was flabbergasted en stiekem klein beetje in shock en ontroerd, echt zo lief! En die luxe, ze voelde zich net een rijk prinsesje ;-) Na deze toffe verrassing zijn we de Strip gaan verkennen. Ik wilde graag naar Mandalay Bay voor The Sharkreef. Dat was echt een helse loop in de bloedhitte! En toen we daar eindelijk totaal verrot aankwamen.. Bleek de entree nog duurder te zijn dan het dolfinarium.. Dat hadden wij er niet voor over, dus hadden we voor niets dat kl*re eind gelopen in de hitte. De terugweg hebben we lui de monorail gepakt..die overigens ook prijzig was en uiteindelijk moesten we nog een behoorlijk stuk lopen omdat de monorail achter de hotels rijdt, maar de hotels gruwelijk groot zijn. Eer je weer op de strip bent, ben je alweer een kwartier verder ;-).

Maar goed, door deze lange bloedhete wandeling hebben we op de eerste dag al een hoop gezien van de strip en de gekheid van Las Vegas. Bovendien hebben we ons aangemeld voor een soort kroegentocht waarbij we een aantal kroegjes, maar vooral een paar hippe clubs in Las Vegas gaan bezoeken. Het uitgaansleven in Las Vegas is echt top, maar erg duur.. Op deze manier konden we dus voor een leuk prijsje partyen Las Vegas Style ;-) Uiteraard hebben we ook een gokje gewaagd en was de geringe winst precies genoeg om ons te vermaken, zonder veel geld te verliezen. We hebben zelfs een kleine winst geboekt van .. 40 dollar!! Na een bezoekje aan onze jacuzzi, zijn we ons klaar gaan maken voor ons avondje uit! De avond begon vrij rustig omdat we verder niemand kenden.. Maar na het eerste drankspelletje kwam iedereen los en werd het een gezellig avondje. In elke bar een gratis drankje naar keuze en bij de 4e club kon Mariska als vrouw zijnde de drank afkopen voor 20 dollar. Dit was inclusief alle sterke dranken en mixjes, exclusief bier. Het is tenslotte Vegas...

De entree en drank was overal erg duur, dus we waren blij dat we bij een georganiseerde groep hoorden! In Las Vegas, eigenlijk wel in heel Amerika, maakt iedereen heel snel een praatje met elkaar. Het blijft wel een beetje oppervlakkig natuurlijk, maar het geeft een heel gezellig sfeertje en hartelijk gevoel. Zo hebben we in Vegas een leuk stel uit Canada ontmoet, een jongen uit Amerika en heel toevallig 2 Nederlandse jongens waar we de rest van de avond mee hebben opgetrokken. Las Vegas is echt geweldig om te stappen, vrouwen lopen allemaal met naaldhakken, te strakke mini jurkjes, dikke laag make up en ook de mannen zagen er netjes uit (anders kom je de clubs niet in). De drank vloeit rijkelijk en de muziek en sfeer was super. De drank ging erg snel, dus rond 2 uur (waren half 8 begonnen) was iedereen zo lam, dat we terug zijn gegaan naar het hotel.

Met onze dronken kop leek het ons nog wel grappig om het restant van ons budget van de stapavond bij roulette op rood te zetten. En wat denk je... 2x valt dat balletje op rood! welliswaar geen miljonair er door geworden, maar ons avondje stappen was wel mooi gratis! Het was echt een topavond, helemaal geweldig om zo Mariska haar 25e verjaardag in te luiden! Nu maar hopen dat we morgen geen kater hebben....

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.